Magazin bio Pukka Food, adresa noua

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Pukka Food s-a nascut in 2008, atunci cand l-am vizitat si noi si vi l-am prezentat cu bucurie, din locatia sa de pe langa Parcul Cismigiu. La inceputul lui aprilie 2012, dupa patru ani sanatosi de existenta, si-a mutat adresa intr-un spatiu putin mai mare, pe strada Piata Amzei 10-22, unde acum cateva luni s-a aflat Bazarul de Craciun despre care v-am povestit aici.

Nu o sa va plictisim cu prea multa vorbaraie, o sa lasam mai mult imaginile sa vorbeasca, si desigur, mentionam ca puteti gasi oricand o lista de produse pe pagina lor de web.

Magazin bio Pukka Food, locatie noua Magazin bio Pukka Food, locatie noua

Principiile magazinului au ramas aceleasi, sa stranga cea mai sanatoasa mancare, fara conservanti sau aditivi, sa promoveze produsele bio romanesti si sa ofere o gama cat mai larga la alegere. Astfel, veti gasi la Pukka Food tot ce doriti in materie de mancare bio: seminte, paste, dulciuri, boabe, sosuri, sucuri, vinuri, ciocolata, condimente, lactate din soia, carne. legume, fructe si chiar cosmetice si produse de curatat.

Magazin bio Pukka Food, locatie noua Magazin bio Pukka Food, locatie nouaMagazin bio Pukka Food, locatie noua Magazin bio Pukka Food, locatie noua

Preturile nu sunt din cele mai mici, desigur, stim cu totii ca mancarea sanatoasa din categoria bio se ridica deasupra pretului pietei al produselor respective crescute in conditii normale.

Astfel, sucurile costa intre 15 si 30 de lei, nucile si semintele variaza si ele intre 10 si 30, uleiurile pot costa intre 20 si 60 de lei, vinurile depasesc 100 de lei, boabele si granele la punga sunt cam 10-20 de lei, condimentele depasesc 10 lei punga, si asa mai departe.

Magazin bio Pukka Food, locatie noua Magazin bio Pukka Food, locatie noua Magazin bio Pukka Food, locatie nouaMagazin bio Pukka Food, locatie noua

Copiii au raionul lor special cu tot felul de gustari simpatice si sanatoase, si pe langa acestea, magazinul are amenajat si un spatiu numai pentru ei, cu o masuta unde pot desena si o oita pe care o pot calari.

Magazin bio Pukka Food, locatie noua Magazin bio Pukka Food, locatie noua

Pukka Food este foarte prietenos si placut la vedere, atat prin dispunerea spatioasa a rafturilor, cat mai ales prin scrisul de mana copilaresc cu care sunt prezentate produsele la raft.

Magazin bio Pukka Food, locatie noua Magazin bio Pukka Food, locatie noua

In fiecare saptamana sunt anuntate prezentari ale diversilor producatori, care vin sa vorbeasca despre produsele lor si beneficiile aduse sanatatii. Trebuie doar sa stati cu ochii pe site ca sa aflati cand se intampla acestea.

Concluzia, asa cum ne-a formulat-o chiar Constantin, cel care se ocupa de magazin atunci cand l-a vizitat Metropotam, oamenii trebuie sa stie ca pot fi sanatosi si prin alte metode decat a merge la medic si a se trata, si anume a manca si a duce un stil de viata sanatos, care necesita o mica investitie, in mod clar, dar care va fi vizibila pe termen lung, constant, pe parcursul vietii.

Aveti liber la bio!

Mai multe imagini in galerie

1 comentariu

Magazin bio Pukka Food, adresa noua
Ioana
#1 -

Add Fail!

Sunt de acord cu mancarea bio, dar ce cauta banner-ul de la McDonald's deasupra articolului?

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera