Magazin: YaU - design de obiecte si evenimente

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Plimbandu-ne pe strada Jules Michelet, am ramas la un moment dat cu privirile lipite de obiectele in vitrina magazinului YaU. Pentru ca era noapte si inauntru luminile erau stinse, de unde ne aflam noi, magazinul semana mai mult cu o galerie de arta. Ne-am notat adresa si am revenit in timpul zilei pentru a vedea despre ce este vorba si ce se vinde in magazinul YaU

Aici am aflat ca YaU, care se traduce prin You and Us, este un studio de design de obiecte unicat si de evenimente speciale. Totul este realizat manual fie de cei de la YaU, fie de catre artistii cu care colaboreaza studioul. Cateva dintre obiectele unicat erau prezente si in magazin. Cele mai spectaculoase erau lampile cu aspecte dintre cele mai ciudate si fabricate din te miri ce - cum sunt cele facute din tacamuri de plastic: bucataru' (950 lei) sau bucataru' jr. (350 lei), care ne-au placut in mod special.

YaU YaU YaU YaU
YaU YaU

Pe langa numeroasele tipuri de lampi modelate din hartie, plastic sau metal si cu preturi cuprinse intre 190 lei si 2.100 lei (le puteti vedea pe toate aici), la YaU mai puteti gasi si cateva obiecte de mobilier mai funky, cum este fotoliul numit puturosu' (650 lei), tot felul de instalatii originale de iluminat, ceasuri colorate si cu forme atipice (135 lei - 160 lei) sau paravane - foarte folositoare mai ales pentru cei care locuiesc in garsoniere si vor sa-si delimiteze spatiul de munca de cel de relaxare si odihna.

Pe langa toate acestea, in magazin veti mai descoperi si o gama larga de masti venetiene foarte frumos realizate, spre deosebire de toate kitschurile de pe piata (cu preturi intre 50 lei si 335 lei) si papusi, atat pentru copii, cat si pentru colectiile oamenilor mari - e adevarat, preturile sunt ceva cam piperate, ajungand pana la 600 lei, dar cele mai multe arata foarte bine si trebuie tinut minte ca sunt facute de artisti si sunt unicat.

YaU YaU

In afara de aceste produse, YaU se mai ocupa si cu aranjamente florale inedite, fie ca este vorba de cele pentru ocazii speciale sau instalatii florale pentru evenimente, fie ca este vorba de buchete mai speciale cu care va puteti surprinde persoanele iubite. Aruncati un ochi, cu siguranta veti da peste ceva care sa va surprinda.

Despre evenimentele organizate de cei de la YaU nu stim cu arata sau cum decurg, dar produsele din magazin sunt destul de spectaculoase pentru a ne convinge ca, daca sunt in acelasi spirit, si acestea sunt deosebite si ii surprind placut pe cei care iau parte la ele. 

Site-ul de prezentare YaU
Magazinul online YaU
Aranjamente florale YaU
Mai multe poze pe 100eyes

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera