Magazin: Venchi, ciocogelaterie

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Doua cuvinte minunate intr-unul, ciocolata si gelato, si o mare varietate de dulciuri la care sa te gandesti cu zilele, acestea sunt reperele pentru Venchi. Magazinul de pe Calea Victoriei este unul scos din visele oricarui iubitor de ciocolata si unul care merita vizitat, macar pentru specialitati.

venchi

Venchi - Caramel Lounge este primul magazin al companiei italiene Venchi  deschis in Romania si prima ciocogelaterie din oras, cu laborator propriu pentru prepararea inghetatei. Venchi este un brand care a reusit sa imbine metodenele traditionale de preparare a ciocolatei cu cele industriale, infiintat in 1878. Iar din ce am vazut la magazin, rezultatul este unul de la care sa iti lase gura apa.

Astfel ca pe langa produsele deja ambalate si aranjate frumos in diferite cutii, sub diferite forme, tablete, bomboane, batoane sau trabucuri, ofera si produse artizanale, proaspete, pastrate intr-o frumoasa vitrina frigorifica, in fata careia ametesti plimbandu-ti privirea de la un sortiment la altul.

Iar gelato este intr-adevar foarte bun, cremos, fara nici o urma de cristal de gheata, foarte aromat si racoros. Dupa cateva cupe, deja nu mai vrei sa mai auzi de inghetata clasica vreodata.

venchi

Pe langa bomboanele cu diferite nuci si umpluturi si tabletele de ciocolata, mai ofera si specialitati precum Chocaviar, trademarkul casei,  bobite foarte micute facute din ciocolata cu concetratie mare de cacao (peste 75%) si Fave, boabe de ciocolata cu concentratie de cacao 75%, acoperite cu un strat de cacao pura, gianduja cu crema de alune, produse fara adaos de zahar si produse fara gluten. Mai multe aici.

venchi

venchi

Absolut orice forma, consistenta si concentratie de cacao este disponibila la Venchi. Trebuie doar sa stii ce vrei sau sa ii intrebi pe cei din magazin. Apropo, personalul este foarte prietenos, cunoscator in ale ciocolatei asa ca daca nu te poti decide vei gasi indrumare.

Preturile sunt maricele, kilogramul de ciocolata ajunge la 200 de lei (50 de euro) si cel de gelato la 80 de lei (20 de euro). Iar o cutie cu mai multe tipuri de bomboane costa in jur de 80-90 de lei.  Personal, cred ca acesta este singurul lor dezavantaj, usor de depasit de cum gusti dintr-un produs de-al lor.

Venchi - Ciocogelaterie

Calea Victoriei 214
Telefon: 0311 032 079
cioccogelateria@venchi.ro

Program: Luni - Duminica 10.00-20.002 comentarii

Magazin: Venchi, ciocogelaterie
coana
#1 -

iti lasa gura apa

Ar fi pacat ca, din cauza unor reclame la mezeluri, sa raminem cu impresia ca "a-ti lasa gura apa" e un fel de locutiune care poate avea un subiect (gen "bunatati" etc.). "Gura" este subiectul. Prin urmare, "bunatati in fata carora/ de iti lasa gura apa". No offense.
Si jur ca nu sint profesoara de romana :).
On topic: despre Venchi, numai de bine!

Magazin: Venchi, ciocogelaterie
bluelle
#2 -

Venchi delicios

Un pic cam maricele preturile dar ciocolata e delicioasa.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera