Magazin: Ummagumma

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Un nou magazin destinat preponderent populatiei feminine, dar si populatiei masculine in cautare de cadouri, s-a deschis pe Calea Victoriei, Ummagumma - magazinul de haine si fandoseli.  Pe locul unde exista Zebra acum se afla un magazin sic si micut, unde poti gasi creatii ale unor tineri designeri romani, mai mult sau mai putin cunoscuti.

Ok, nu va speriati de cuvantul fandoseli. Nu se refera nici la super excentricitati care sunt destinate oamenilor care simt nevoia sa se diferentieze de rasa umana, nici la la haine ale caror pret are prea multe zerouri pentru situatia economica actuala. Ganditi-va mai degraba la haine si accesorii dragute, impresionante pe alocuri si deosebite.

Magazinul este aranjat cu foarte mult bun gust, fiind cochet si intim. Peretii sunt decorati cu fotografii ce imita stilul pictorialelor de moda, iar lumina este asigurata de trei lampi unicat create de naive design, in ton cu tematica magazinului.

ummagumma

Accentul cade pe haine, in serie mica sau unicat, create de designeri ca Ana-Maria Lungu, Kinga Varga, Florentina Giol, Diana Bobar, Zasha, langa care sunt potrivite cu accesorii pe masura, pantofi Coca Zaboloteanu si Atelier Aiurea, bijuterii si genti Unda. Preturile nu sunt mari, si pentru obiecte care nu fac deliciul productiei de masa sunt foarte ok.

ummagumma

ummagumma

ummagumma

ummagumma

Hainele difera destul de mult, in functie de complexitatea modelului si de creator, in mare fustele sunt intre 140 si 235 de lei, bluzele intre 80 si 175, pantalonii 180-220 de lei si rochiile, 95-370 de lei. Bijuteriile incep de la 30 de lei si ajung la 75 de lei, iar pantofii sunt 220, 260 de lei.

In plimbarile prin  centru puteti sa faceti un ocol pana la Umma Gumma, sa stati si va relaxati pe bancuta din fata magazinului, sa cercetati ultimele colectii si, de ce nu, sa plecati cu cate un accesoriu sic si trasnit, sau cu un fusta cu aplicatii din tul.

Ummagumma

Calea Victoriei 122 (in gang)

Vezi ce produse de la Ummagumma sunt pe Coolio, site-ul unde lucrurile pe care le ai sau pe care le vrei te definesc. Ai si tu ceva care iti place mult? Pune-l pe Coolio.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera