Magazin: Sprider

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vremea s-a schimbat si, probabil, pe multi i-a luat pe nepregatite. Chit ca nu tinem la ultimele tendinte, nu strica sa mai lucram la garderoba de iarna si daca vrei ceva convenabil, Sprider este locul potrivit, datorita preturilor mici si hainelor clasice.

Adica fara bling, fara sclipici. Adevarat nu foarte trendy-cool in culori neon, dar au genul de lucruri pe care le poti purta in timpul zilei lejer. Sunt pe genul confortabil si cu un pic de fler, un mic detaliu, un imprimeu, o croiala mai sui. Dar fara exagerari. Au trei tipuri de colectii, Agressive, mai sportiv, Soul Rebel, mai spre casual, si Emilio Corali, clasic. Cate ceva din fiecare pentru toti.

Sprider Stores Sprider Stores
Sprider Stores Sprider Stores

Hanoracele pe care le-am vazut erau misto, pufoase si calduroase. Si pentru la primavara, ca deja sa facut prea frig, au si jachete de fas pentru ploaie, colorate si cu imprimeuri la 109 lei.

Sprider Stores Sprider Stores

Preturile nu sunt foarte mari, la raportul pret-calitate sunt chiar ok. Bluzele mai groase sunt intre 39,9 si 49,9 lei, hanoracele sunt 79,9 lei, vestele din tricot sunt 119 lei, iar cele din fas sunt 109,9-129,9 lei. Jachetele de toamna sunt 109,9 lei, iar cele de iarna sunt 169,9 lei. Pantalonii sunt intre 109,9 lei si 129, 9, de la cei de stofa, pana la cei de blugi, iar rochiile incep de la 109,9 lei.

Sprider exista pe piata din 1971 si s-a nascut in Grecia marjand pe calitate, varietate si accesibilitate. In Bucuresti au 3 magazine, in City Mall, Iris Shopping Center si Liberty Center, unde am fost noi. Magazinele sunt destul de mari si luminoase, sa tot te plimbi prin el in cautarea a ceva care sa-ti placa, si in plus au tot felul de promotii si oferte de sezon sau tematice de care poti profita.

Sprider Stores
Progresului 151-171


Mai multe fotografii in Galerie5 comentarii

Magazin: Sprider
Tibi
#1 -

Comentariu nou

Ati scris "In Bucuresti au 3 magazine, in Liberty Center, Iris Shopping Center si Liberty Center", prima oara cand scrie "liberty center" banuiesc ca se vroia "city mall" :)

Magazin: Sprider
Gina
#2 -

Comentariu nou

am corectat, merci :)

Magazin: Sprider
sonia
#3 -

City vs Liberty

Autoarea articolului n-a gresit: City Mall e linga Cimitirul Bellu, iar Liberty Center e pe linia tramvaiului 32, pe linga Rondul Cosbuc, prin urmare sint 2 mall-uri diferite.
Deci, inainte de a face observatie cuiva, cel mai bine este sa va informati.

Magazin: Sprider
Gina
#4 -

:)

avea dreptate, gresisem eu

Magazin: Sprider
ramona
#5 -

alte magazine

Exista si alte magazine mult mai interesante:http://keepingupwithglamfashion.blogspot.com/2010/02/zara-spring-summer-collection-2010.html

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera