Magazin: Spot Gallery

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Spot Gallery este un loc de unde te poti aproviziona cu produse handmade, create de cativa dintre cei mai apreciati si mai originali artisti din domeniu, Andreea Vaduva - Biba Bijoux, Mihaela Zvinca, Cosmina Nicolescu - Fandacsia si Virginia Toma.

Daca nu ajungi la vreun targ dedicat obiectelor handmade, poti oricand sa frunzaresti site-ul in cautarea unor accesorii sau obiecte decorative. Gasesti bijuterii facute din polimer, sticla sau lemn, picturi, oglinzi ornamentate, genti din panza si rochii pictate. Toate in serii limitate si unele se gasesc doar la Spot Gallery.

inelinel
Inel Biba Bijoux - 38 de lei & Inel Mihaela Zvinca - 46 de lei

Preturile nu sunt mari, in ideea ca te gandesti ca achizitionezi un obiect facut manual, pe care nu il vei intalni la orice colt de strada, original si facut cu grija, nu o reproducere esuata. Bentitele Fandacsia incep de la 205 lei, bratarile sunt 59 de lei, brosele incep de la 50 de lei, gentile facute de Madalina Pavel - Buburuze sunt 205 lei si rochiile Anei-Maria Radu - Picturici incep de la 179 de lei. Mai scumpe sunt tablourile si obiectele de decor facute de Ramon Sadic.

oglindadreaming
Oglinda - 358 de lei & Tablou "Dreaming"- 1.252 de lei  de Ramon Sadic

Produsele sunt insotite de descrieri, dimensiuni si materialele folosite si numele creatoruluivident pret. Pentru a face o comanda trebuie sa ai cont pe site (daca devii client fidel, te ajuta, altfel pentru o prima comanda pare ca nu isi are rostul), sa pui produsul dorit in wishlist si apoi sa confirmi comanda. Livrarea se face prin curier, deci nu trebuie sa te plimbi prin oras dupa achizitie, iar plata se face prin ramburs sau transfer bancar.

Lista completa a colaboratorilor o gasiti aici si mai multe informatii despre Spot Gallery pe site si pe blog.2 comentarii

Magazin: Spot Gallery
adriana
#1 -

poate "daca devii"

in nici un caz "daca devi". Iar preturile la buzunarul meu studentesc nu mi se par asa accesibile - sunt putine "bentite" de pe site-ul Fandacsia pe care as da intr-adevar 205 Ron. Iar la gentute aceeasi poveste. Apreciez arta si sunt de acord ca fiecare creatie ar trebui rasplatita pe masura pentru ca poarta o bucatica din sufletul cuiva in ea, DAR traim totusi in Romania si puterea de cumparare e asa cum e.

Magazin: Spot Gallery
anca
#2 -

da....

partea cu "CEI" mai originali si "CEI" mai apreciati mi-a placut cel mai mult :))

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera