Magazin: Soulscape, cate ceva frumos pentru fiecare

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Spre bucuria noastra gasim din ce in mai multe magazine online sau offline care aduc tot felul de lucruri cum numai visam pana nu de mult. Adevarat nu foarte practice, dar in viata trebuie sa te mai si distrezi putin sau sa iti testezi mintea cu un puzzle.

soulscape

Soulscape este un astfel de magazin plin de lucruri deosebite, sosete nipone cu un deget si imprimeuri traditionale, jucarii din vinil, oxigen la doza, ceaiuri infloritoare si brain teasers. Sunt obiecte pentru cei in cautarea unor noi hobby-uri, pentru cei cu un apetit pentru lucrurile diferite si pentru care o infuzie de ceai poate fi un spectacol.

teddy troops cactus pups

Oxigenul instant menit sa scape orice party animal de mahmureala este 29 de lei, jucariile demential de adorabile sunt intre 30 de lei, Cactus pups, si 110 lei, plusurile Tokidoki, sosetele tabi sunt 45 de lei, scumpicele dar interesante. Infuziile de ceai sunt 9 lei si vin la pachet cate doua, de ceai alb sau verde. Iar puzzle-urile sunt gandite pentru cei ce vor sa-si puna mintea si indemanarea la incercare cu niste creatii diabolice marca Hanayama.

tabi tabi

Deci se poate si altfel, colorat, complex, curios si revigorant :). Livrarea se face in 24 de ore de la plasarea comenzii si mai multe detalii despre produse si preturi gasiti pe site-ul Soul Scape.

Sursa imagini1 comentariu

Magazin: Soulscape, cate ceva frumos pentru fiecare
Patrick Bateman
#1 -

Ya, ya

Kitsch :)

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera