Magazin: SkateWorld

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Cautand un cadou pentru un prieten am intrat in SkateWorld - un magazin destul de bine ascuns, din pacate, pe Bulevardul Decebal nr.9. Se afla pe colt, la intrarea unui gang si nu te-ar atrage prea tare de-afara, insa inauntru gasesti tot felul de skate-uri, accesorii, role sau mijloace pe doua roti destul de bizare.

SkateWorld SkateWorld

Magazinul se intinde pe doua etaje micute, imbracate in lemn ceea ce-i confera un aer asa, ca la munte, mai ales cand iti indulcesti privirea cu placile de snowboard, skiuri sau patinele de gheata. Intr-adevar, un shop care ma face sa-mi doresc sa vina iarna mai repede, dar produsele nu se limiteaza la anotimpul alb.

Rafturi intregi sunt ingreunate cu diverse tipuri de role, care mai de care mai sofisticate si performante - cu roti mari, cu roti mici, roti de viteza sau de hochei. Ai de unde alege si cu greu cred ca te poti decide mai ales daca bugetul nu te ingradeste. Gasesti role pentru el, pentru ea si role pentru copii. Dupa categoria in care te regasesti iti poti cumpara role fitness, freestyle, agresive, powerslide nordic sau de viteza.

SkateWorld SkateWorld

Pentru cei care doresc sa incerce ceva nou, gasesti tot aici trotinete mai mici sau mai mari, skateboard-uri si biciclete. Din produsele "speciale" ne-au atras atentia rolele powerslide nordic. Acestea se folosesc pe teren accidentat si pentru antrenamentele de ski fond. Perechea costa 800 lei. Trotineta hotweels Trasher are o forma simpatica, iar rolele de viteza te imbie sa le incerci macar o data...sa vezi ce iese:)

SkateWorld SkateWorld

Pe langa acestea, se mai gasesc si diverse accesorii - casti, protectii, seturi de intretinere, piese pentru role, dar si incaltaminte: de la pantofi sport la bocanci de munte, clapari si bootsi sau rucsacuri si echipamente de munte.

Preturile nu sunt foarte mici, dar in concordanta cu calitatea produselor, daca aveti noroc puteti prinde si promotii care aduc reduceri de pana la 100 lei sau chiar mai mult. Bicicletele incep de la 1100 lei pana la 2200 lei. In functie de utilitatea lor, rolele au preturi de la 225 lei pana la 1100lei, 1290 role freestyle sau 2200 lei role Tripe X de viteza. Placi de snowboard de la 200 lei pana la 1100 - 1400 lei.

SkateWorld SkateWorld

Acestea preturi sunt printre cele mai mari, in magazin existand preturi pentru toti cei care-si doresc un astfel de produs, dar nu-i scot banii afara din casa. Daca nu stiti exact ce vi se potriveste mai bine, personalul din magazin - doua doamne foarte amabile va stau la dispozitie cu sfaturi si multa rabdare. SkateWorld organizeaza si concursuri de sport extrem in Bucuresti sau in tara si interesant este ca aici poti gasi si role second hand, asta daca nu-ti atrag atentia stickerele foarte tari pentru skateboarduri :)

Pentru mai multe detalii puteti accesa pagina oficiala a magazinului pe care se pot face si comenzi online. Adresa: Decebal, nr. 9 
Program: Luni-Vineri: 13:00-20:00 Sambata: 10:00-16:00
1 comentariu

Magazin: SkateWorld
haterica
#1 -

skater

daca esti skater, nu iti recomand sa te duci pe'acolo

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera