Magazin: Schitt Hapn's Hier

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Orasul se schimba si magazinele odata cu el. Numarul de locuri unde poti gasi carti de benzi desenate si oferta creste. Gasesti de la povesti cu super eroi, la nuvele sau romane grafice si manga. Trebuie doar sa stii unde sa cauti.

Schitt Hapn's Hier este un mini-comic book shop infiltrat in magazinul Kombinat. Si acolo veti gasi de toate si tot ce se poate, inclusiv Shakespeare in varianta nipona cu ilustratii stil manga. Au Marvel si foarte multe comics japoneze, aduse initial dupa preferintele celor de la magazin, apoi in functie de cererile si curiozitatile clientilor. In curand pe raft va aparea si DC, pentru pasionati.

Schitt Hapn's Hier Schitt Hapn's Hier
Schitt Hapn's Hier Schitt Hapn's Hier

Numele atat de haios nu a fost o inspiratie divina sau o idee venita la locul potrivit, ci preluat din cultura si imaginatia internautilor via Yahoo Answers. Aparent chiar functioneaza sistemul si afli raspunsul la tot felul de intrebari. Ideea a mai fost prelucrata nitel, i s-a creat un font special, o identitate si apoi a iesit in lume cu numele de Schitt Hapn's Hier.

Preturi

Seriile Marvel, Spiderman, X-men, Daredevil si altii costa intre 55 si 100 de lei, cele Essential ce aduna mai multe numere intr-o singura editie alb-negru costa 75 de lei si Masterworks, colectii cu comics de prin 1964 si 1965 cu Spiderman, ceva mai politically incorrect, costa 100 de lei.

Variantele manga ale scrierilor marilor clasici costa 60 de lei, de exemplu povestea lui Shakespeare are alt farmec cu un Romeo calare pe un scuter verde, sau 100 de lei, The Hound of Baskerville. Foarte interesante, chiar daca nu esti pasionat de benzi desenate.

Schitt Hapn's Hier Schitt Hapn's Hier

Il au si pe the godfather of manga Osamu Tezuka, cel care l-a creat pe Astroboy printre altele. Cartile cu desenele si povestile lui Tezuka sunt 85 de lei, seriile Dororo, si 130 de lei, MW sau Apollo's Song.

Si desigur sprijina si cultura BD romaneasca si vand Otaku si revistele Hard Comics. Plus multe altele, pe care le puteti gasi la magazin.

Schitt Hapn's Hier

Blanari 5 (Pasaj Hanul cu Tei)
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera