Magazin: Petit Caprice

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Din randul micilor capricii pe care vrem sa ni le oferim, nu ne-am putut abtine si am mai vizitat un magazin de jucarii chiar daca multe dintre produse nu mai sunt de nasul nostru de ceva timp. De data asta am fost la Petit Caprice pe Calea Victoriei (zona Amzei), un magazin cu jucarii din lemn si eco, cutii muzicale si alte lucruri inutile dar fun.

Petit Caprice aduce a unul dintre magazinele noastre preferate, Boribon. Un pic mai modern si mai bine luminat, magazinul de pe Calea Victoriei are pe rafturi multe produse pentru copii, unele chiar pentru bebelusi. Dar nimic nu-i scapa lui Metropotam cel vigilent asa ca, si aici a gasit jucarii si alte lucruri pe care poate sa dea banii.

Petit Caprice Petit Caprice

La inceput o sa ti se para usor debusolant sa vezi atatea cutii cu jucarii in jurul tau. Exista insa cineva care sa te indrume si sa-ti spuna cum functioneaza cam fiecare produs de pe acolo. Ce nu am inteles si ni s-a parut ciudat a fost alegerea fundalului muzical intr-un asemenea magazin: melodiile lui Gica Petrescu. Dar sa trecem peste si sa-ti spunem ce am gasit in "cuibusorul de nebunii" cu tapet colorat:

- figurine tematice din lemn: ursi polari, pinguini, lei, canguri- un set tematic este 76 lei.
- lampi colorate de diverse dimensiuni si cu abajur cu detalii simpatice; 195 lei

Petit Caprice Petit Caprice

- elemente decorative tip fantasy (noi zicem ca pot fi puse si in curte, atarnate de copaci intr-un colt zen); 156 lei.
- cutii muzicale de diverse dimensiuni si cu personaje desenate, figuri cunoscute precum Mica Sirena, una stilizata, nu cea Disney sau Micul Print; 60-135 lei

Petit Caprice Petit Caprice
Petit Caprice Petit Caprice

- the music kiosk: motorase pentru cutii muzicale cu melodii la alegere precum "Strangers in the night", "My Way", "Satisfaction" si altele; 25 lei (nu se stia cu exactitate daca acestea pot inlocui sistemul cutiilor muzicale ca sa schimbam melodia in functie de stare; in schimb, am aflat ca functioneaza ca niste cutiute muzicale de sine statatoare).
- lampi cu imagini plutitoare care proiecteaza desenele pe pereti; 225 lei.

Toate produsele sunt impartite pe categorii: jucarii mai complicate (tot din lemn, tot eco; preferatul nostru este Bug Balancing, o chestie din lemn pe care trebuie sa balansezi niste insecte si sa ai grija sa nu pice- 85 lei), jucarii pe modelul puzzle (noua ne-a placut World Map Puzzle care, dupa rezolvare, devine poster- 74 lei), jucarii pe modelul unor imitatii ale instrumentelor muzicale (banjo- 95 lei, tambal, toba si acordeon- 71 lei).

Petit Caprice Petit Caprice Petit Caprice Petit Caprice
Petit Caprice Petit Caprice

Exista si un raft cu jucarii din plus, creioane colorate, plastilina (seturi cu plastilina- 121 lei), culori cu care poti picta geamuri (38 lei). Prin cosuri si pe rafturi se ascund si caleidoscoape care manipuleaza realitatea in diverse forme si culori (16 lei), ascutitoare (10 lei), umbrele (de la 60 la 115 lei), termosuri (35 lei). La Petit Caprice am mai gasit si diverse alte nascociri pentru relaxare si fun.

Petit Caprice Petit Caprice

Magazinul este primitor, personalul amabil si, daca insisti, o sa gasesti si niste produse la preturi rezonabile. Petit Caprice este locul de unde poti sa cumperi diverse nimicuri fun pentru cadouri sau de unde poti sa-ti satisfaci niste capricii nevinovate, asa cat sa putem sa cantam toti alaturi de Alphaville "forever young" (unde young= foarte young).

Produsele se gasesc si pe site-ul magazinului, petitcaprice.ro, dar recomandam sa mergi la fata locului: asa o sa poti sa atingi fiecare jucarie, sa o testezi si abia dupa sa o cumperi.

Petit Caprice


Calea Victoriei nr. 101, vizavi de Teatrul Act1 comentariu

Magazin: Petit Caprice
Arthur
#1 -

jucarii din lemn si educative

OMFAL EDUCATIONAL has a better range for cheap and good quality educational games. www.omfal.ro

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera