Magazin: Narghilea.ro si hailaceai.ro, din online pe strada

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Narghileaua este un mare calator care a plecat din Orientul Mijlociu si India, a poposit mult timp in Imperiul Otoman unde a cunoscut si alta intrebuintare decat cea de suport distractiv pentru fumarea opiului si hasisului si a ajuns, intr-un final, sa faca turul globului. Si-a lasat urmasi in diverse forme si culori in intreaga lume. Metropotamul i-a gasit puii expusi frumos intr-un nou magazin de pe strada Ion Brezoianu, varianta off-line a narghilea.ro si hailaceai.ro.

  Narghilea.ro si hailaceai.ro Narghilea.ro si hailaceai.ro

In magazinul cu arome, animalul nostru a admirat narghilele din sticla ornate minutios, obiecte aduse din Siria si Egipt si a aflat ca si in acest domeniu exista creaturi fabuloase cum sunt dragonii cu mai multe capete. A observat astfel de creaturi mitice si in magazin: narghilele cu 2 sau 3 furtunuri, inventie care vine in ajutorul consumului ca sa fie totul mai usor pentru serile orientale si ca participantii sa nu astepte prea mult pana le vine randul. 

Narghilele din magazin vin in diverse forme si culori si ce ne-a bucurat a fost ca am vazut si modele care au reusit sa rupa ciclul kitsch-ului in care se tot invarteau aceste obiecte. Preturile pentru inventia cu arome la aburi incep de la 85 lei si ajung la 240 lei. In pret intra si accesoriile de rigoare: o aroma fara tutun la alegere, un cleste, 5 mustiucuri si un sac de carbuni. La cerere, narghileaua poate fi tunata cu un al doilea furtun (35 lei).

  Narghilea.ro si hailaceai.ro Narghilea.ro si hailaceai.ro

O experienta orientala mai are nevoie, pe langa narghileaua propriu-zisa, si de arome (fara tutun- 10 lei, cu tutun- 36 lei), de carbuni (naturali, din bambus si cocos 16 lei sau 18 lei pentru 100 de bucati; de bricheta, intre 20 si 35 lei) si un intaritor de arome (15 lei) daca vrei sa simti experienta la intensitati tari.

Pentru schimbarea personalitatii din animal urban in pasa, la magazinul de narghilele vei gasi cam tot ce-ti trebuie de la accesorii pentru fumat aromat pana la esarfe arabesti (keffiyeh sau shemagh). Nu intreba de cadane, nu au pe stoc si nici nu cred ca vei avea norocul sa le gasesti vreodata pe rafturile din magazin. Speram totusi sa te descurci si sa gasesti tu metoda pentru a completa o seara orientala perfecta.

  Narghilea.ro si hailaceai.ro Narghilea.ro si hailaceai.ro

Metropotam a lasat aventura pe carbuni incinsi pentru a trece la alt domeniu fierbinte: ceaiul. Nici acest deliciu (tot pe baza de apa si plante) nu a fost ignorat in magazin. Pentru el s-au adus ceaiuri din Turcia (10-15 lei), ceai natural din mere uscate, ceai de relaxare din lamaie si menta si alte forme de ceai varsat pe care il poti mirosi in borcanel si apoi sa-l alegi de pe raft (8 lei).

  Narghilea.ro si hailaceai.ro Narghilea.ro si hailaceai.ro Narghilea.ro si hailaceai.ro

Pentru ca orice bautura are un gust mai bun cand e servita cu stil, in sectiunea de ceai, diverse accesorii il rugau pe metroptam sa le ia acasa: seturi de ceainice si cani (45-310 lei), infuzoarele pentru ceai varsat (12-22 lei) cu forme distractive (forma de ceainic, de cana, de casuta sau prelungite cu flori, lingurite si alte modele), cutiile colorate pe post de recipient (5-17 lei) si cani care au parasit stolul seturilor si au incercat cariera solo, mizand pe desenele simpatice cu care au fost pictate, pe infuzoarele anexate si pe capacele ocrotitoare (35-65 lei).

   Narghilea.ro si hailaceai.ro Narghilea.ro si hailaceai.ro

Si de parca metroptamul nu fusese ademenit indeajuns, cand sa plece, a descoperit raionul cu dulciuri aduse de prin diverse parti: rahat turcesc cu arome mii si mii (10 lei cutia), struguri, alune, migdale si fistic, toate glazurate (45 lei), ciocolata calda Monbana (50 lei), specialitati olandeze- ciocolata handmade lasata pe mana unor maestri, desert de care cu greu de atingi de teama sa nu strici design-ul (40 lei), trufe din Portugalia (40 lei) si alte tentatii periculoase pentru silueta metorpotamului.

  Narghilea.ro si hailaceai.ro Narghilea.ro si hailaceai.ro Narghilea.ro si hailaceai.ro

Nu putem sa uitam raftul cu decoratiuni interioare unde ne-au facut cu ochiul sclipirile obiectelor din fildes (boluri-20 lei, tava-95 lei, set inele servetele- 55 lei). Am regasit aceeasi sclipire si pe obiectele lucrate manual din lemn care luasera forma unui suport de carti de vizita (32 lei), oglinzi de buzunar (35 lei), set suport pahare (45 lei) sau cutii de bijuterii (30 lei).

  Narghilea.ro si hailaceai.ro Narghilea.ro si hailaceai.ro

Metropotamul a plecat din magazin inca ametit de la aromele de narghilea, revigorat de la infuziile de ceai si in continuare cu gandul la rafturile cu dulciuri. Dupa vizita, a trecut magazinul pe lista preferintelor si pe lista locurilor de unde poti sa iei intotdeauna un cadou atunci cand esti intr-o mare pana de inspiratie de tipul "ah, bunicul le-a facut pe toate in viata asta, ce-as putea sa-i mai iau"; raspuns: cu o narghilea nu prea ai cum sa dai gres, fie ca bunicul o va folosi pe post de obiect de decor.

  Narghilea.ro si hailaceai.ro Narghilea.ro si hailaceai.ro

Poti sa vezi produsele din magazin pe narghilea.ro si pe hailaceai.ro sau poti sa te duci direct in micul magazin de pe Brezoianu si sa-ti alegi aroma si modul de distribuire a acesteia ca sa ajunga direct la simturile tale.

Narghilea.ro si hailaceai.ro

Str. Ion Brezoianu, nr. 3-5
2 comentarii

Magazin: Narghilea.ro si hailaceai.ro, din online pe strada
Ana
#1 -

Narghilea sau Shisa

Este o experienta foarte placuta sa stai sa savurezi un ceai/coctail/orice alta bautura iti place alaturi de o shisa cu aromele favorite (in cazul meu, mere cu un strop de menta ;) ).

Abia astept seara sa ma relaxez in companie unei narglilele cun un ceai de fructul pasiunii si piersica!

Enjoy it!

Magazin: Narghilea.ro si hailaceai.ro, din online pe strada
bebe
#2 -

magazinul de articole pt fumat

Magazinul de pe Brezoianu s-a mutat. Nu mai exista

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera