Magazin: Militari Shopping Center

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

De cate mall-uri si shopping centers mai are nevoie Bucuresti? - meditam eu in drumul lung spre Militari Shopping Center cand am ajuns la concluzia ca daca exista mai multe locuri de cumparaturi, sansele sa te calci in picioare sau sa te lupti pentru o bluzita redusa sunt mult mai mici. Fireste, deprinde si de cat de mult vrei sa calatoresti pentru o bluzita.

Shopaholic, neshopaholic, Militari Shopping Center e destul de departe, pe bulevardul Iuliu Maniu 546-560 (si mie care mi se parea ca Mini Prix Militari de la numarul 185 e departe). Daca luati metroul pana la Industriilor (cum rau am facut eu), mergeti apoi 15 minute printre blocuri vechi, cladiri in constructie si un business park, traversati strada si de undeva rasare fix ca un luceafar semnul Militari shopping cu brandurile adapostite acolo. Oricum, cel mai bine e sa va transportati cu autobuzul 137, pentru ca va lasa foarte aproape.

Militari Shopping se aseamana cu proiectul Complex Baneasa, in sensul ca ai putea sa stai o zi intreaga acolo si sa casti gura si apoi sa te intorci acasa cu un semineu, o undita, o rochie, un pantof, un gel de dus si o paine :). Diferenta e ca Militari Shopping se dezvolta pe orizontala (magazinul Decathlon ocupa de exemplu un spatiu imens), cateva branduri sunt o noutate pentru Bucuresti, preturile sunt mai mici.

Ce magazine gasiti aici:

- Decathlon, cel mai important retailer de articole sportive din lume. Daca te-ai intrebat de unde iti poti lua costum de scufundari, toca de echitatie, arcuri, biciclete, corturi si echipamente sportive, aici e locul. Preturi de la foarte mici la foarte mari.

decathlon

decathlon

- C&A, haine foarte dragute, toate marimile, preturi mici. Tricourile pentru baieti costa de la 29 de lei in sus, rochitele pentru fete cam 69 de lei, accesoriile sunt simpatice (genti si palarii pana in 50 de lei)

C&A

- Takkes, la fel, haine simpaticute si foarte ieftine. Un tricou poate sa coste 8 lei si o pereche de pantaloni 30 de lei.

takke

- Humanic si Deichmann (incaltaminte, magazinele de care ne lovim mereu cand mergem afara din tara), Hervis (articole sport), New Yorker (hainute cool si ieftine, sper sa nu devina la noi o mare fita), DM (cosmetice la preturi rezonabile), Orsay, Adidas, Otter, Kenvelo si Auchan. Ce mi se pare interesant (desi nu am ajuns inca) este libraria Mladinska, foarte faimoasa in Slovenia si in Croatia.

Pentru mai multe detalii, aruncati un ochi aici.

Militari Shooping Center

Iuliu Maniu 546-560
RATB: 62, 137, 236 (Bd. Iuliu Maniu), 138 (in parcarea Militari Shopping)
Metrou: M3 Păcii (+RATB); M3 Preciziei (+10-15 minute de mers pe jos traversand West Gate)
Telefon: 021 380 87 82
E-mail: office@militari-shopping.ro, cariere@militari-shopping.ro
Orar: Galeria comerciala: Luni-Duminica: 10.00 - 22.00, Auchan: 08.00 – 22.00
1 comentariu vrei sa comentezi?

Magazin: Militari Shopping Center
erika
#1 -

:)

cred ca e takko acolo, nu takkes :)

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Terasa mea preferata in 2017 este ...
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera