Magazin: Maxi Pet

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Maxi Pet este cel mai mare magazin pentru animale din Bucuresti, cel putin asa se lauda si are si cu ce, avand in vedere ca se intinde pe 1000 de metri patrati si este incarcat cu peste 10.000 de produse destinate animalelor de companie. Este adevarat, faptul ca se afla in Militari Shopping Center il face mai putin accesibil multor iubitori de animale din nordul, estul si sudul Bucurestiului, dar pasionatii si posesorii de animale ar trebui sa se aventureze si pana in vestul Bucurestiului (chiar daca vor blestema traficul de pe Iuliu Maniu), pentru ca mai mult ca sigur nu vor regreta. 

Pe langa faptul ca este foarte mare, Maxi Pet stabileste si un nou standard al calitatii servirii, cele mai bune preturi de pe piata, iar animalele sunt binevenite - adica, daca veniti cu catelul, nu trebuie sa-l lasati in afara magazinului, ci puteti sa-l luati si pe el cu voi la shopping; pana la urma, are si el un cuvant (ham) de spus si isi poate manifesta preferintele pentru anumite jucarii sau tipuri de mancare.

In afara de gama foarte larga de mancare/jucarii/accesorii/casute de toate felurile pentru pasari, rozatoare, pesti, pisici, caini etc., la Maxi Pet, veti descoperi si multe animale de companie foarte simpatice. Pe noi ne-a fermecat papagalul Paco, care, atunci cand ii intorceai spatele, te intreba "de ce pleci?" :) Dar si simpaticii hamsteri Roborovski, veveritele siberiene sau sinsile. Nu veti gasi pui de pisici sau catei de rasa, pentru ca inchiderea lor in custi la varste atat de fragede nu este favorabila pentru personalitatea pe care o vor dezvolta in viitor. Insa, cei de la Maxi Pet incurajeaza adoptarea animalelor abandonate, pentru care au si o campanie.

Maxi Pet Maxi Pet Maxi Pet Maxi Pet
Maxi Pet Maxi Pet
Hamsteri Roborovski                                                                                            Paco

Veti gasi si foarte multe accesorii, plante, acvarii si mancare pentru pesti si un personal amabil si priceput care va va oferi toate sfaturile si indrumarile de care aveti nevoie. In nteriorul magazinului exista si o farmacie veterinara unde trei medici veterinari va pot oferi sfaturi pentru a alege cele mai bune produse pentru animalul vostru de companie, dar si indrumare in legatura cu diferite aspecte ale sanatatii/igienei/ingrijirii/alimentatiei acestuia.    

Maxi Pet Maxi Pet Maxi Pet Maxi Pet
Maxi Pet Maxi Pet

Raportul calitate/pret este cel mai bun din toate magazinele de animale. Sacii de mancare uscata nu se desfac pentru vanzari la suta de grame, pentru ca, daca acestia stau mult timp deschisi, mancarea se deterioreaza. De asemenea, toate produsele au o data de expirare care se afla la cel putin trei luni distanta, pentru ca o data ce ai cumparat un sac de mancare mai mare sa nu fii nevoit sa arunci jumatate.

In afara de manacarea uscata si umeda pentru caini si pisici, veti gasi si o gama larga de delicatese. Un exemplu ar fi ciocolata speciala pentru catei - este recomandat sa nu le dati cateilor ciocolata normala, pentru ca aceasta contine o substanta toxica pentru ficatul lor. 

Preturi si oferte speciale la mancarea de catei gasiti aici, pentru pisici aici, iar pentru alte animale aici.

Maxi Pet Maxi Pet Maxi Pet Maxi Pet
Maxi Pet Maxi Pet

Veti avea de unde sa alegeti si cand vine vorba de jucarii, casute, custi de transport sau accesorii pentru animale. Exista rafturi intregi de jucarii de toate felurile si dimensiunile si, nu in ultimul rand, pentru toate buzunarele.

La casa exista si posibilitatea de a va face un card de membru al Maxi Pet Club cu care puteti beneficia de reduceri in functie de punctele pe care le achizitionati in urma cumparaturilor efectuate. 

Cu alte cuvinte, daca aveti animale de companie, o vizita la Maxi Pet este un must, dupa care mai mult ca sigur veti reveni... cu catel, cu purcel :)

Maxi Pet 2
foto: Maxi Pet

Maxi Pet
Militari Shopping 
B-dul Iuliu Maniu,
nr. 546-560 Tel: 031.432.87.60


Mai multe poze pe 100eyes

1 comentariu

Magazin: Maxi Pet
si, se puede
#1 -

maxipet

e super mai ales daca ai un catel, merita sa faci o vizita, te scoti la preturi cumparind pe o saptamana - doua...

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera