Magazin: Maremi - Victoria

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
maremi

Magazinul Victoria nu e nici pe departe un loc interesant in materie de shopping, cel putin daca ai sub o anumita varsta. E o amestecatura de magazine greu digerabila, unde gasesti de la chinezarii pana la obiecte din argint.

sapunuri

In schimb, ce te poate atrage acolo e mirosul. Unul dintre magazinele de la parter (mai in spate) este Maremi, un importator de cosmetice naturale din Italia. Cum spuneam, mirosul e naucitor, ca intr-o gradina cu multe flori si fructe.

Maremi - Victoria

Sunt patru marci pe care le gasim aici: Etna, Antica Saponeria, Antica Erboristeria si Zuccari. Sapunuri, geluri de dus, creme de toate felurile, uleiuri de corp, vopsele pentru par, sampoane, toate isi gasesc locul in micul magazin din Victoria.

maremi

Sunt diverse linii de produse, bazate fie miere, pe migdale, pe struguri, pe ciocolata, pe citrice, pe smochine, chiar si pe... lapte de magarita. Evident, alegerea se face in functie de piele, de scop sau de miros. :)

maremi

Sunt si "facatoare de miros frumos" in camera sub forma de betisoare, uleiuri sau diverse dispozitive. E si gel de aloe, sunt si solutii de bronzat, sunt si spumante de baie sau sapunuri pentru copii. Preturile sunt ceva mai mari ca la cosmeticele de zi cu zi, un sapun e cam 5 ron, unul lichid 12-15, un gel de dus tot pe aici, o crema de corp sare de 20, iar un ulei e aproape de 30.

odorizante

Ceea ce va putem spune insa, dupa indelungi teste (magazinul Victoria e langa biroul nostru, asa ca unele drumuri feminine trec pe acolo frecvent) e ca vorbim de cosmetice chiar bune (cel putin ce-am testat noi: sapun lichid cu miere, sapun cu ulei de masline, ulei de migdale si crema pe baza de struguri), hidratante care nu usuca pielea, un lucru de apreciat, mai ales vara.

broasca

Maremi

Magazinul Victoria, la parter
Calea Victoriei, numarul 17
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera