Magazin: Low Riders

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Bro, daca o arzi low stii exact ca daca ai o bicicleta low ride nu treci neobservat. Acul indicatorului sare din barometru cand vine vorba de coolness factor. Bicicletele low ride sunt niste choppere fara motor, unde stai comod, cu picioarele intinse si stii ca esti un star pe strada.

low

Mai ales in Bucuresti, unde suntem obisnuiti doar cu bicle normale, o bicicleta care arata altfel iese foarte usor in evidenta. Bicicletele low sunt urbane prin excelenta si arata foarte misto.

low

Ne-am plimbat si noi cu ele, asa ca ce va spunem acum e din proprie experienta. Chiar daca par mari si greoaie, nu sunt, sunt mult mai comode decat te-ai astepta si, cel putin modelele mai mici, se urca relativ usor in brate pe scari. Cu Gangsta n-am incercat inca. Nu, n-ai ce cauta cu ele pe munte. :)

low

Prima senzatie cand te urci pe ea e stranie, pentru ca pozitia picioarelor e alta decat cea cu care te-ai obisnuit, dar te adaptezi imediat, pentru ca e totusi o pozitie fireasca. Nu te mai lasi cu toata greutatea corpului pe pedale, ci stai... ca la sala de forta cand impingi cu picioarele in aparate. :) Mai greu e la curbe, unde iti trebuie ceva mai mult spatiu ca la o bicla normala.

low

Cel mai mare dezavantaj pe care il au e lipsa vitezelor. E una si buna, aceeasi si la deal si la vale, ceea ce implica un control mai mare al biciclistului si o atentie sporita. Vestea buna e ca atunci cand simti ca te dezechilibrezi, desi se intampla rar, pamantul e mai jos ca niciodata, pentru ca e low. :)

low

Nu poti prinde viteza mare decat daca insisti poate (noi n-am insistat), e o bicicleta de oras si de plimbare si, cum spuneam, pozitia nu permite sa apesi prea tare in pedale. Modelul San Diego are frana de picior, ceea ce ne-a amintit de Pegas-ul copilariei. Celelalte trei modele au frana de mana.

low

Cel mai mult ne-a placut Gangsta, e mare, comoda si foarte stabila. Ca design e spectaculoasa si stai in ea ca in fotoliu.

low

Bicicletele low le puteti lua de pe site-ul lowriders.ro sau va puteti duce direct la sediu (Valea Lunga 54-56), un garaj simpatic amenajat, plin de biciclete, bucati de biciclete, grafitti-uri, tobe, jocuri, obiecte retro pentru decor.

low

Acolo puteti merge si pentru teste, daca nu sunteti hotarati ce model sa va luati. Daca nu suntenti din Bucuresti, bicicletele le primiti prin curier, fara costuri suplimentare.

large

Preturi:
San Diego - 289 euro
Sturges - 299 euro
Urban - 289
Gangsta - 450 euro

Acestea sunt preturile de moment, cu reducere, pana in octombrie. Din noiembrie o sa fie 330 - SanDiego si Urban, 360 - Sturges.

www.lowriders.ro


Apropos, stiti ca puteti castiga o bicicleta Low Ride daca participati la cros, nu?2 comentarii

Magazin: Low Riders
Lowrider09
#1 -

lowrider?!?

din cate imi pare mie, bicicleta este un fake chinezesc la 60-70$ bucata, fake dupa schwinn sting ray occ! vreti lowridere adevarate?!? asteptati primavara!;)

Magazin: Low Riders
Robert
#2 -

Buna ziua!

Am tot incercat sa intru pe site-ul lor. Momentan e in contructie. Ma puteti ajuta cu un email? Vreau sa imi cumpar o bicileta. Va multumesc!

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera