Magazin: La Bella Casa

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Intr-o plimbare pe bulevard, mai exact pe aglomeratul Stefan cel Mare, Metropotamul a ramas confuzat in fata unei vitrine. In geam a vazut un scaun in forma de floare. Imediat s-a dus cu gandul ca, odata ce se aseaza pe acesta, se va rupe.

Modelul inedit l-a bantuit, mai ales ca schimba cu totul conceptul de "pe o fata sa nu o atingi nici macar cu o floare"; clar nu aveai cum s-o atingi cu aceasta floare pentru ca ai fi intrat "fara probleme" pe terenul violentei domestice.

La Bella Casa La Bella Casa

Metropotamul cu spirit de artist si de designer de interior nu a contenit in a se gandi ce altceva au mai creat altii in materie de mobilier si decoratiuni. Asa ca a intrat in locul magic in care a vazut scaunul-floare ca sa se inspire si sa vada ce s-ar potrivi in casa lui de animal urban. Asa ca, sa vedem ce am gasit in magazinul La Bella Casa.

Inainte de incursiunea artistica, trebuie sa stii ca tot ce se gaseste in acest magazin este adus din Italia. De aici poti sa-ti decorezi intreaga casa, de la dormitor la bucatarie. Lucrurile se fac la comanda in functie de preferinte si de buget.

Ce ne-a impresionat pe noi a fost mobilierul pictat, mai exact, o comoda cu chipul lui Marilyn Monroe. Putin mai departe era o alta comoda cu niste flori pictate. Ambele aveau manere cu diamante, pentru un confort interior luxos. Asa se explica si pretul acestor obiecte, 4950 euro, respectiv 2856 euro.

 La Bella Casa La Bella Casa

Asa am aflat ca mobilierul poate fi personalizat la comanda si daca vrei, insistam, doar daca vrei, poti sa ceri sa ti se picteze fata ta. Sugeram sa nu faci asta niciodata, dar daca ai o idee inedita si vrei ceva pictat manual pe mobila din casa, acesta este locul in care sa ceri asta.

Ti se preia comanda si se da mai departe in Italia. Aici, dorinta ta sub mana si pensula maestrului Nilo Bazzani se va concretiza, astfel incat tu sa ai un dulap, o masuta, un sifonier sau orice alt obiect de decor cum nu vei mai gasi in alta casa.

Poti sa-ti alegi si culoarea mobilierului si, daca simti ca vrei sa iesi si mai mult din tipar, poti sa-ti faci manere din cristal. Atentie! Iesirea din turma banalitatii design-ului interior se face cu bani multi.

Inainte sa dai o fuga la magazin, poti sa te inspiri si sa vezi ce o sa te astepte in La Bella Casa dupa ce arunci un ochi pe site-urile producatorilor:

La Bella Casa La Bella Casa
Producatorul scaunului-floare si a multor alte lucruri frumoase pentru casa.
Al doilea producator de lucruri frumoase.


Intr-un stil neoclasic boem, cu eleganta si cu un design unic, Metropotamul s-a plimbat prin magazin si a trecut pe wishlist-ul lui urmatoarele:

La Bella Casa La Bella Casa
Masa coordonate geografice, 250 euro                       Tablou, 610 euro

La Bella Casa La Bella Casa La Bella Casa
Scaun catifea mov, 1120 euro  ;   Lampa/ aplica ceramica pictata manual, 470, respectiv 340 euro

La Bella Casa La Bella Casa Galerie foto
Scrumiere din ceramica, pictate manual 132, respectiv 175 euro.

Tu ce-ai vrea la tine in casa ca sa spargi monotonia mobilierului de duzina?

P.S: scaunul in forma de floare se vanduse intre timp, de aceea nu avem nicio poza cu obiectul minune.

La Bella Casa


Sos. Stefan cel Mare, nr. 15
www.labellacasa.ro
3 comentarii

Magazin: La Bella Casa
MG
#1 -

Comentariu nou

Pff .. Cred ca decat sa dea banii pe un mobilier pictat "stilul" kitsch la 5000E, un om care doreste mobila pictata poate angaja un student talentat de la UNARTE si ii picteaza ceva mult mai frumos si MUUULT mai ieftin. Iar mobila o poate face la comanda din lemn natur. Cred ca ar iesi cu cel putin 4000E mai ieftin, si ar ajuta si un om talentat.

My 2 cents.

Magazin: La Bella Casa
masha
#2 -

tablou???

610 euro??? gimme a break!

Magazin: La Bella Casa
Tea
#3 -

apropo de mobilier pictat

Cred ca v-am mai povestit si cu alte ocazii de un atelier din Sibiu care vinde mobila pictata cu modele traditionale sasesti.

Unu la mana - sunt superbe!
Doi - daca ei legatura cu ei te costa cam 3/4 din pretul la care gasesti mobila in Ambient sau alte astfel de magazine specializate.

Am vazut mobila de-a lor si prin Muzeul Taranului si intr-un hotel chic din Sighisoara - it's worth it if you are into stuff like that!

Fac si casete de bijuterii, lazi de zestre, totul din lemn pictat fte fte frumos.

Vezi aici: http://www.mobilapictata.ro/ro/

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera