Magazin: Kombinat

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Magazinul s-a inchis.

In decembrie 2008 se inalta semet Kombinat, magazinul cu nume ce trimite la anii de glorie si promovare pe masura. Insa nu este magazin de memorabilia, in ciuda bufetului cu amintiri, ci unul de life-style, sa zicem, haine, accesorii si o oferta de carti si reviste misto.

Am zis de life-style, deoarece Kombinat s-a nascut la Berlin, pe cand  Adina si Cristina (supraveghetoarele incintei) se plimbau prin magazinele berlineze si se indragosteau de combinatiile locale de ceainarii, galerii, frizerii, anticariate, ateliere si magazine cu care se intalneau. Si vroiau sa aduca atmosfera de acolo aici, sa nu faca doar un magazin, ci un loc in care sa revii si cand nu vrei sa iti cumperi ceva neaparat.

Magazinul este in spatele TNB, intr-o cladire veche. Ocupa doua camere inalte si aerisite, cu ferestre mari si o soba veche de teracota de pe care iti face cu ochiul un ofiter dintr-o poza veche.

Initial dai de bufetul bunicii, plin cu amintiri desperecheate, pahare din seturi diferite, capace, capete de ata si alte mici nimicuri, cum numai batraneii mai pastreaza.

Kombinat

Kombinat

Kombinat

Trecand peste mica incursiune in vremuri uitate, de cabina de proba tapata cu ziare vechi si pinuri comuniste, ajungi la punctul de atractie, incaperea cu haine. Face Design, Fly 53, Tokidoki, Brennan&Burch, NY Couture, Kling, Cut it Out si Your eyes lie toate stau cuminti pe umeras. Si da, au haine si pentru baieti, nu doar pentru fete.

Plus colectia vintage pusa la pastrat in dulap.

Kombinat

Dar daca tot ai ajuns la Kombinat ai putea sa profiti de minutele libere, sa te asezi comod pe canapeaua acoperita cu un pled cu caprioare (are un feeling de Rapirea din Serai absolut fermecator, nu te poti abtine sa nu zabovesti putin), sa bei un ceai, aflat la discretie pe masa si sa te apuci de rasfoit o carte de la Chronicles.

De amenajare, decor si site s-a ocupat Andu Novac, caruia ii apartin si fotografiile agatate pe pereti. Iar tablourile sunt facute de Dana Cenusa. Iar rezultatul combinat este unul reusit.

Preturile la haine incep cam de pe la 180 de lei, mai putin cele vintage care merg pana intr-un 100, iar cartile si revistele merg pana in 180 de lei. Urmeaza ca pe viitor sa fie aduse si alte branduri de haine, poate chiar branduri romanesti.

Kombinat

Kombinat

Kombinat

Kombinat

Hanul cu Tei (intrarea dinspre Blanari)
Program: Luni- Vineri de la 11.00 la 20.30
             Sambata de la 11.00 la 18.307 comentarii

Magazin: Kombinat
Diana
#1 -

:D

taman acum vroiam să-ţi trimit un mail cu noua mea găselniţă: Kombinat...iar mi-ai luat-o înainte, animăluţ rubicond cu cravată :P

Magazin: Kombinat
andu
#2 -

;-\
Corectura la mai sus: Andu Novac
Magazin: Kombinat
Gina
#3 -

:)

am modificat

Magazin: Kombinat
ana
#4 -

s-a inchis? :-/

am fost vinerea asta si nu am mai vazut magazinul kombinat a-si vrea sa stiu daca s-a mutat sau daca s-a inchis

Magazin: Kombinat
Gina
#5 -

Comentariu nou

S-a inchis, din cate stiu nu s-a mutat in alta parte.

Magazin: Kombinat
andu
#6 -

kombinat s-a inchis

Basescu s-a gandit ca ce pana lui de cocalar, ia sa inchid io toate magazinellle astea misto. Insulta institutia prezidentiala, fac!

Magazin: Kombinat
serban
#7 -

Kombinat s-a redeschis
Detalii aici https://www.facebook.com/magazinkombinat

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera