Magazin: KickBack

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Poate ati primit vreun mail de la Trambitasu in care va anunta noutatile KickBack, ultimelele reduceri si ofertele de sezon. Sau macar ati dat peste site, v-ati uitat si ati facut o comanda pentru o pereche de tenisi. Acum aveti un magazin unde puteti merge sa inspectati indeaproape ceea ce inainte comandati pe net.

kickback

kickback

KickBack s-a lansat in 2006, initial doar pe net, iar din mai 2008 au deschis si magazinul din zona Cotroceni. Unul despre care spuneau ca ar fi  neconventional. Adevarul este ca asa si este. Cand intri ai sanse sa te intalnesti cu pisica Sasha*, apoi cum cobori scarile dai de depozit, unde toate produsele stau cuminti in cutii, asteptand sa fie achizionate, si in spate e show case-ul.

Aflat la subsol, magazinul este foarte racoros, lucru de apreciat mai ales acum cand afara sunt cele 100 de grade. Experienta de care ai parte este una usor inedita, deoarece pana acum cand vanzatorul iti zicea ca se duce pana in depozit sa verifice ceva, disparea din aria ta vizuala, dar acum le poti urmari si cea mai mica miscare. La KickBack ajungi in backstage, nu poti sa nu te simti ca un spion in cautare de noutati in materie de moda urbana.

Oamenii sunt foarte prietenosi, Dana si Marian fiind doua persoane foarte deschise care au decis sa transforme magazinul intr-un loc familiar, unde oricine se poate simti bine. Plus ca, cei care isi fac comenzile pe Internet pot vorbi cu ei direct nu doar la telefon, ci si pe messenger.

De adus aduc marci mai mult sau mai putin cunoscute, dar de calitate, din zona sport extrem - Adio Footwear, Aiko, Billabong, DC, Element, JanSport, Kustom Shoes, Osiris Shoes, Protest, Ryders si Volcom. Acum au mai mult haine si incaltaminte de vara, dar aduc si hanorace, jachete si tot felul de accesorii necesare in anotimpurile friguroase.

kickback

Preturile sunt medii, iar acum au reduceri la incaltaminte. Tenisii sunt intre 245 si 290 de lei, balerinii intre 125 si 220 de lei, iar cu reducere sunt intre 189 si 210 de lei, respectiv 125-169 de lei. Slapii si sandalele sunt intre 65 si 130 de lei, de la Billabong sau Kustom Shoes.

kickback

Gentile si rucsacurile sunt Billabong, Volkom sau Jansport si sunt intre 75 si 140 de lei. Sepcile sunt in jur de 80 de lei, iar ochelarii sunt intre 108 si 189 de lei. Hainele de vara au preturi cuprinse intre 85 de lei, tricourile, si 295, blugii pentru baieti de la Billabong. Lista completa cu preturile si produsele disponibile o gasiti pe site.


KickBack
Dr. Ernest Juvara 15
Luni - Vineri 16:30 - 20:30
Sambata 12:00 - 16:00
Duminica OFF
Telefon +4 0729 784 958 si pentru cei pasionati, exista si un fax +4 021 314 30 94.


* Apropo, pisica cu pricina are pui, asa ca daca aveti un loc acasa si nu sunteti alergici la parul de pisica, adoptati un pui. Sunt patru, unul bej, un mic Garfield in devenire, doi negriciosi si unul gri cu botic alb.1 comentariu

Magazin: KickBack
Stefy
#1 -

Comentariu nou

cam departe (relativ) de centru mai ales ca majoritatea magazinelor de profil sunt localizate in inima capitalei

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera