Magazin: Kaya Studio

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Magazinele din oras incep sa se schimbe, sa evolueze si sa adapteze la nevoile/"mofturile" clientilor. Daca tot au de-a face cu un public cosmopolit, umblat prin strainatate sau macar la curent cu ce se mai practica, magazinele s-au conformat si acum avem de-a face cu o serie de concept stores.

Kaya Studio

Kaya Studio este un astfel de loc, este un salon-magazin. Timp de un an de zile a functionat doar ca salon de frumusete si spa oferind doar acest tip de servicii. Dar de ceva timp proprietarii au largit spectrul de activitati si au alaturat salonului un mic magazin de haine si accesorii.

Astfel ca locul este gandit precum o oaza de relaxare si liniste, unde vii pentru cateva clipe departe de agitatie si munca. Kaya redefineste ideea de "schimbare totala", deoarece te poate schimba din cap, pana in picioare. Orice clienta poate intra in magazin, sa admire "tablourile" in care sunt expuse piesele speciale de imbracaminte si sa probeze cateva tinute in spatele paravanului din panza.

Magazinul se adreseaza mai mult clientelei feminine si pe umerase se gasesc mai mult bluze si rochii din matase, dantela si satin. Produsele sunt aduse in serii mici, unele dintre ele intr-un singur model. Nu pentru ca trebuie respectata la litera de lege principiile de concept store, ci pentru ca se adreseaza unor persoane inedite, care ar prefera sa nu se intalneasca cu o tinuta similara, atunci cand ies in oras.

Kaya Studio

Kaya Studio

Kaya Studio

Preturile nu sunt foarte mari, mai ales cand faci raportul calitate-pret, sau cand le compari cu cele practicate prin alte magazine. Bluzele incep de la 50 de lei, rochiile costa in jur de 350 de lei, iar jachetele de toamna sunt 580 de lei. Momentan se gasesc mai mult produse din colectiile de vara, dar incet, incet hainele din colectia de toamna-iarna le vor inlocui.

Kaya Studio ofera in salonul de frumusete servicii de coafor, cosmetica, tratamente si masaj yumeiho. Mai multe detalii despre serviciile salonului aici.

Mai multe fotografii in Galerie

Kaya Studio

Dimitrie Onciul 33

Telefon: 021 252 62 11 / 0730 580 035
Program: Luni-Vineri 10.00-20.30
             Sambata 10.00- 19.30

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera