Magazin: Idelier

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Idelier se prezinta ca un magazin de idei, si nu neaparat unul cu produse, deoarece si pragmatismul are limitele lui, pe care le intrece esteticul. Nimeni nu a spus ca un lucru util, cum ar fi o pereche de pantofi, nu poate fi si frumos, deosebit, sau chiar excentric. Iar la Idelier se gasesc astfel de lucruri, care vin ca niste idei nastrusnice.

Magazinul, confundat chiar si cu un muzeu deoarece ocupa o casa veche de pe Lascar Catargiu, este mai degraba un concept boutique unde se gasesc creatii ale mai multor designeri si artisti romani sau straini, selectate de catre designerul Silvia Serban, persoana din spatele conceptului Idelier.

Idelier

Idelier este impartit in mai multe incaperi, in fiecare accentul cazand pe un anumit tip de obiecte. Intr-o incapere gasesti mai multe piese de arta, tablouri, sculpturi metalice sau piese decorative, in alta predomina accesoriile, in timp ce o camera este dedicata hainelor si una pantofilor.

Idelier

Toate "ideile" sunt combinate intr-un mix artistic de efect, si indiferent de preferinte sau dorintele ce te-au adus la magazin gasesti ceva care sa iti placa.

Printre designerii si artistii prezenti la Idelier se numara Silvia SerbanInstinct - Andreea Vicol, Zasha, Circuit Bored - Corina Vladescu, Stephan Pelger, Alina LatanMelania Tucureanu si Smaranda Almasan, pe partea de haine.

Idelier

Idelier

Accesoriile sunt facute de Alina Bancila, L. K. - Leetal Kalmanson, Fandacsia, NES - Andrea Szilagy (genti), Frederic (Paris), DCI Arte (genti si curele) si  W.A.A.U. (Wearing Attitude Against Usual) - selectie de accesorii de la Paris facuta de Silvia.

Arta si obiectele decorative sunt facute de Alina Slimovschi (pictura), 55 Design Studio (sculptura - Cosmin Serban, Raluca Dracea, Misha), Tivoli Audio (radiouri) si Dinu Bodiciu (agende unicat).

Idelier

Idelier

Oferta de incaltaminte aduce surprize placute tuturor iubitoarelor de incaltari adorabile, de la pantofii NES, la dulciurile Irregular Choice si pantofii Melissa, din plastic.

Idelier

Preturile difera de la un creator la altul, dar gasesti lucruri pentru orice buzunar. Hainele au preturi intre 200 si 3500 de lei, pantofii Melissa sunt intre 250 si 300 de lei, iar cei de la Irregular Choice intre 650 si 800 de lei, gentile incep de la 200 de lei, iar accesoriile de la 40 de lei.

Idelier este un spatiu deschis tinerilor artisti si designeri care vor sa scoata in lume creatiile lor. Magazinul a fost si va fi in continuare gazda unor evenimente artistice, expozitii sau petreceri tematice. O buna parte din sculpturile care decoreaza magazinul sunt facute de 55 Design Studio.

Idelier

Idelier

Telefon: 0788 489 856
Program: luni-vineri 10.00-20.00
             sambata 10.00- 14.00
http://www.idelier.com

Mai multe fotografii in Galerie
1 comentariu

Magazin: Idelier
Tea
#1 -

Lola

eu sunt happy ca vor avea si o colectie Lola Factory pe la sf lui nov - abia astept! :)

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera