Magazin: Dot's Shop

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Scena de handmade a revolutionat piata de accesorii si luna de luna se tot organizeaza targuri, apar tot mai multe blog-uri unde diversi artizani isi expun produsele si se pun pe picioare si magazine axate pe aceasta nisa. Un astfel de magazin este si Dot's Shop, un mic univers alternativ, parte spatiu de vanzare, parte atelier de creatie.

Este destinat publicului feminin sau celui masculin in cautare de cadouri. Vand mai mult accesorii, dar cum toti cei ce trec pragul magazinului intreaba si de pretul decoratiunilor, facute sau pictate de Elena si Mona, fetele ce tin magazinul, vor extinde linia de produse.

Dot's Shop Dot's Shop  
Dot's Shop Dot's Shop
Mona, Elena si o parte din creatiile lor

Intr-o lume a accesoriilor dominate de fimo, ele au ales sa lucreze si cu ceramica, plastic sau pietre semi-pretioase. Si au lucruri atat de diferite si de interesante incat te simti ca la un magazin de dulciuri, pierdut in vitrina aranjata cromatic. Desi majoritatea obietelor sunt facute de ele, pe rafturi mai gasesti si bijuterii argintate cu pietre semipretioase facute de Alina Bancila si pernutele elefantei ale lui Amelie - Sucita handmade goodies.

Dot's Shop Dot's Shop
Dot's Shop Dot's Shop

Preturile
nu sunt foarte mari, majoritatea accesoriilor incep de pe la 10 lei, brosele din ceramica sunt 30 de lei si sunt modelate si pictate manual, bentitele ajung pana la 100 de lei, cele ce sunt facute cu piele, cristale sau pietre semipretioase. Au si accesorii din lemn pictat, bratari la 45 de lei si coliere la 65 de lei. Pernutele Amelie costa 70 de lei, la fel si jurnalele legate si imbracate manual.

Partea buna este ca ai sansa sa le prinzi cand lucreaza la ceva chiar in magazin si vezi pe loc cum picteaza o pereche de cercei sau lucreaza la o bentita. Asta daca nu sunt jos, in atelierul lor. Merita sa le vizitati, cu siguranta veti gasi ceva care sa va placa.

Dot's Shop

Calea Victoriei 101 (in gang vis-a-vis de Teatrul Act)
Program: Luni-Sambata 11.00-20.00
2 comentarii

Magazin: Dot's Shop
andra
#1 -

Comentariu nou

magazinul e genial.au o multime de accesorii, nici nu sti ce sa alegi .si fetele sunt niste dragute .

Magazin: Dot's Shop
Amaranta
#2 -

:(

Magazinul nu mai e.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera