Magazin: Cochet Image Store

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Sunt putine magazine in Bucuresti in care sa te pierzi printre rafturi, in care sa petreci minute bune, daca nu chiar ore, fara sa te plictisesti si unde gasesti ceva care sa iti fure privirea de fiecare data cand intorci capul. Cochet Image Store este un astfel de loc, unul atipic, unde te poti duce si pentru lectii de stil, nu doar pentru a cumpara ceva.

Cochet Image Store Cochet Image Store

Nascut acum mai bine de un an, in septembrie 2008, Cochet a fost ca un raspuns la cererea reprimata si usor presanta a publicului de a avea o alternativa la ceea ce se gaseste prin oras. Pe de-o parte pentru ca exista oameni care parcurg distante impresionante pentru altfel de tinute, pe de alta parte pentru ca viata in uniforma este gri si este imbucurator sa stii ca designerii pe val sunt disponibili si in oras.

Cochet Image Store Cochet Image Store
Cochet Image Store Cochet Image Store
Cochet Image Store Cochet Image Store

Nu este cel mai accesibil magazin, nici ca preturi, desi nu sunt inspaimantatoare, si nici ca brand, pentru ca nu sunt nume vehiculate in mainstream. Insa e locul de unde poti achizitiona acele "piese vestimentare" de durata, nu o tendinta de sezon sau gaselnitele momentului. Si la Cochet aproape totul este de vanzare, haine, accesorii, bijuterii, cosmeticele si inclusiv mobilierul, toate au o eticheta de pret.

Cochet Image Store Cochet Image Store

Printre numele pe care le poti vedea pe rafturi se numara Cheap Monday, haine de strada, casual avant la letre, Isabel Marant, cool si bohemian, Tim van Steenbergen, Paul & Joe, Isaac Reina, Gustavo Lins, Gardem si Momo Design, iar dintre designerii romani Andreea Badala, Ana Alexe si Acarete.

Preturile sunt cam asa: 120-1.600 de lei pentru incaltaminte, gentile incep de pe la 600 de lei, iar hainele si rochiile sunt de pe la 200 de lei, pantalonii Cheap Monday, pana pe la 800 de euro. Gasesti si lucruri foarte scumpe, dar si lucruri accesibile. Toate sunt faine si arata demential, acum diferenta consta doar in buget.

Cochet Image Store

Ion Otelesanu 3A-3B
Telefon: 021 315 56 66
E-mail: mail@cochetcochet.ro
Program: Marti-Sambata 11.00-20.00

http://cochetcochet.ro/

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera