Magazin: Clockwise

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
"Cat este ceasul?" capata o noua definitie in conceptul celor de la Clockwise. Pentru ca raspunsul, dupa ce te uiti pe cadranul ceasului, suna ceva in genul "trei puncte si zece linii"...

Magazinul online Clockwise aduce in Romania, pentru toti iubitorii de lucruri cool si deosebite, ceasurile Nooka si in curand pe cele Alessi, ceasuri cu un design deosebit si respectiv ceasuri care se folosesc de un model de citire diferit de cel clasic, solicitant si fascinant. Culorile indraznete si materialele neobisnuite pentru producerea ceasurilor fac din Nooka the next big thing.

Nooka este un brand american, creat de designerul Mathew Waldman. Ideea de a schimba clasicul afisaj al ceasurilor i-a venit in timp ce fixa ceasul de pe peretele unui hotel din Londra, moment in care sa treaca peste limitarile existente. Iar noile sale designuri au castigat admiratia premiilor GenArt, unde au fost finaliste in categoria de accesorii.

Citirea ceasurilor este relativ facila, de indata ce te obisnuiesti cu modul de afisare. De regula, orele se impart in 12 puncte, impartite pe doua randuri, minutele si secundele sunt reprezentate de liniute, marcate cu puncte din 5 in 5. Usor, nu?

clockwise
Nooka ZenH (primele doua randuri arata ora, cel din mijloc minutele si ultimul rand, secundele)

Alessi este un brand italian cu istorie, dar si cu viziune. Pe langa directia sanatoasa a producerii obiectelor de calitate, Alessi s-a concentrat si pe design, investind in creatii care sa redefineasca modul in care oamenii vad si folosesc obiectele. Printre cei care si-au pus numele pe ceasurile Alessi se numara designerii Karim Rashid, Franco Sargiani, Miriam Mirri, Jorge Pensi, Ettore Sottsass, Stefano Pirovano.

clockwise
Alessi Kaj

Cu siguranta am mai vazut astfel de ceasuri pe incheieturile unor concetateni sau in magazinele din strainatate, dar acum le avem mai aproape de noi, la doar cateva clickuri distanta. Aceasta este misiunea Clockwise, sa puna la indemana tuturor celor pasionati de moda, tendite si tehnologie obiecte inedite, functionale si in pas cu timpurile.

Ceasurile de la Clockwise se adreseaza unui target tanar, activ, urban, mereu alert, informat si in pas cu tehnologia. Preturile pot parea usor cam mari, intre 481 si 1295 de lei, dar argumentele pro-achizitie nu lipsesc. Fie ca vorbim de designul excelent, de modul in care ceasurile se muleaza pe mana, de excentricitatea si versatilitatea culorilor sau calitatea materialelor, mereu gasesti un motiv pentru care sa iti pui un ceas Clockwise in wishlist.

Comenzile se fac online, iar livrarea se face prin curier in cateva zile cu plata la ramburs.

Clockwise - Contact

catalin@clockwise.ro
Telefon: 0751751364
clockwise.ro


Sursa foto1 comentariu

Magazin: Clockwise
Tea
#1 -

Nooka pe CharityGift.ro

Salut,

Ceasurile fancy Nooka se gasesc mai nou si pe CharityGift.ro - iar, la cumparare, un procent din valoarea lor se duce spre caritate.

Nice, eh?

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera