Magazin: Charlotte M

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Lumea se coloreaza instant odata cu venirea verii iar noi refuzam sa ramanem in alb si negru, niste pete ale anotimpurilor trecute. Aca ca luam palete de culori si incepem sa desenam orasul asa cum vrem: vesel si cu magazine care sa ne aprovizioneze cu obiectele si accesoriile vitale unui trend optimist si chic.

Imaginatia noastra a luat-o razna si la un moment dat am avut impresia ca avem halucinatii: un magazin din portretul-robot al unui shopping urban perfect a prins viata si a iesit din blocul de desen ca sa aterizeze pe Calea Victoriei, nr. 91-93, magazinul de bijuterii de creator Charlotte M

Charlotte M Charlotte M

Povestea cochetului butic de pe Victoriei implica oameni pasionati de bijuterii care cutreiera lumea-n lung si lat pentru a recruta creatori de accesorii si pentru a aduce frumoasele lor podoabe in vitrinele magazinului. Astfel, in spatiul chic de la Charlotte M am gasit creatii ale unor designeri recunoscuti international care si-au trimis bijuteriile din Brazilia, Paris, Spania, Liban in tara noastra, dar am admirat si operele unor creatori romani.

Daca denumirile unor creatori/ brand-uri precum Ernesto de Barcelona, La Pangee, Pujades, Sobral sau, pe model autohton, Iarina Brown, Elena Crisan, Ruxandra Gheorghe, Andreea Vaduva si oursignature nu-ti spun nimic, odata ce o sa le vezi bijuteriile, o sa le scandezi numele si o sa strigi dupa ei, rugandu-i sa trimita si mai multe accesorii. Afla care sunt toti creatorii de la Charlotte M de aici

Charlotte M Charlotte M
Charlotte M Charlotte M

Poate suna exagerat, dar bijuteriile de la Charlotte M te hipnotizeaza si te fac sa nu mai gandesti rational; o sa le vrei pe toate, nu o sa stii ce sa alegi, iar o sa le vrei pe toate si tot asa. Noroc ca vei putea lua o decizie pe baza preturilor, macar asta sa fie elementul decisiv in runda de shopping din butic.

Bijuteriile au preturi incepand cu 10 lei, dar ajung sa coste si in jur de 700 de lei in functie de creatorul ales si de materialul folosit pentru manufacturarea obiectului decorativ. 

Argint, lemn, rasina, metal, pietre semipretioase, textile, toate materialele se intalnesc la Charlotte M sub semnatura designerilor mentionati mai sus in forme si culori spectaculoase si lasa la probat bijuterii chic, moderne, futuriste sau elegante, dupa gust si preferinte. 

Charlotte M Charlotte M

Numele Charlotte M vine de la pronuntia propozitiei frantuzesti "Charlotte aime" si, prin simpla denumire, magazinul da de inteles ca tot ceea ce iubeste Charlotte (termen universal pentru orice persoana de sex feminin) aduce in magazin, asta dupa ce culege tacticos si selectiv doar lucrurile frumoase.

Unul dintre lucrurile pe care Charlotte le iubeste este perioada reducerilor, a cadourilor si a ofertelor. De aceea, Charlotte isi trateaza surorile ca de la egal la egal si nu dispune de acel egoism specific feminin. Astfel, la Charlotte M s-a inventat clubul magazinului, un loc de unde primesti cadouri si reduceri doar daca esti esti pe lista membrilor de onoare (ajungi usor pe lista, trebuie doar sa ceri). 

 Charlotte M Charlotte M

Mai mult, de ziua ta primesti o super-oferta la o bijuterie pe care ai admirat-o dar pe care, dintr-un motiv sau altul, nu ti-ai permis s-o cumperi. Un spiridus intruziv din magazin verifica la ce te uiti si tine minte pentru a-ti oferi in dar tocmai acel lucru. Cred ca incepi s-o iubesti si tu pe Charlotte, nu?

De la Charlotte M poti sa-ti colorezi viata prin accesorii si bijuterii fandosite, poti sa cumperi un cadou cu care nu vei da gres sau poti sa te dichisesti pentru activitatile tale urbane. Shopping-ul de lucruri frumoase si de accesorii de basm se poate face si online, dar noi recomandam sa pasesti in locul in care bijuteriile iti zambesc si lucesc, ademenindu-te sa le iei acasa si sa spui "mine, all mine". 

 Charlotte M Charlotte M

Charlotte M

Calea Victoriei 91-91
Program: L-V: 10-20; S: 10-18

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera