Magazin: Boohoohoo

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Boohoohoo! Nu stiu altii cum sunt, dar eu pot sa pierd ore intregi uitandu-ma pe siteurile cu obiecte handmade, pana ametesc si nu mai stiu unde am vazut "perechea aia verde de cercei" sau "inelul ala dragut cu bilute". Sunt multe bloguri si siteuri ale micilor mestesugari care fac lucruri in serii mici sau unicat, la ei acasa. Unele nu se diferentiaza prin nimic, altele au o personalitate bine conturata si un stil propriu.

Unul dintre ele este boohoohoo. Cu un nume simpatic, desi greu de scris direct din prima (tineti minte: cate doi de "o" de fiecare data), boohoohoo se individualizeaza usor chiar si prin faptul ca e singurul unde gasesti exclusiv obiecte din piele handmade (daca mai stiti voi... mea culpa si astept sugestii).

Sunt lucruri cu personalitate, facute, zic ei, cu tehnici de acum 100 de ani. Din nou, asta le da un farmec aparte, mai ales ca pielea difera, obiectele difera intre ele si au un ceva foarte "autentic".

Ce gasim aici? Genti foarte faine, simple si utile, clasice sau mai funky, dar toate elegante.

geanta
300 ron

geanta
300 ron

geanta
200 ron


Am gasit si o pereche de sandale, foarte dragute si ele, astept cu nerabdare si alte modele. Si ele simple, cu un aer grecesc sau cel putin antic. Sunt si curele, numai bune de asortat cu gentile sau cu sandalele.
sandale
sandale
100 ron

curea
70-90 ron

Boohoohoo fac si lucruri inedite sau cel putin neobisnuite pentru cumparatorul de rand, de exemplu tocuri pentru pusti de vanatoare, curele de chitara sau saddle bags pentru motociclete. Am gasit chiar si un chimir si un penar. :)

O parte dintre lucruri le gasiti la magazinul Fado  (acolo am vazut cateva si par lucrate fain) sau la magazinul Gala, dar se pot face comenzi si pe site. Boohoohoo!Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera