Magazin: Accessorwise, pentru ca si accesoriile trebuie alese cu grija

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
In febra sarbatorilor suntem cu ochii dupa cadouri pentru altii si mai putin dupa ceva pentru noi, pentru ca, nu-i asa, ne multumim cu bucuria si fericirea celor din jur si este mai frumos sa daruiesti decat sa primesti. Dar daca smulgem cateva momente de egoism si vrem sa profitam la maxim de ele, atunci un drum scurt dar util ar fi la Accesssorwise, fratele accesorizat al lui Clockwise.

Ce ofera Accessorwise? Bijuterii, niste rocks de lesina si prietenele de ciuda ca ele nu au, casti audio cu handsfree, in culori de bombonerie, haine, portofele, curele cu schepsis si jucarii Nooka si cateva gadget-uri pentru cei ce vor sa aiba un laptop complet personalizat.

Bijuteriile sunt facute de designer-ul new-yorkez Alissia Melka-Teichroen si sunt un amestec de vechi, la nivel simbolistic, cu nou, prin materialele folosite, acril sau ciment. Iar castile sunt marca AIAIAI si sunt printre cele mai misto casti de pe piata, la nivel de design.

diamant  aiaiai
medalie nooka
Sursa foto

Inele costa 60 de lei cele din acril, cele de argint sunt 475 de lei, tricourile sunt 100 de lei si curele sunt 250 de lei. Preturile nu sunt foarte mari, iar produsele oferite chiar merita atentia.

Se pot cumpara online, detalii aici, de la Targul de la Carturesti si de la magazinul Cochet.2 comentarii

Magazin: Accessorwise, pentru ca si accesoriile trebuie alese cu grija
Cosmiiiiii
#1 -

Comentariu nou

'preturile nu sunt foarte mari'.da :)) corect.sunt doar mari
poate nu sunt mari pt concetatenii unui new-yorkez, dar in romania dai jumate din salariul minim pe economie doar pe o curea.daca romanul trebuie sa renunte la a-si mai plati intretinerea pe o luna ca sa-si cumpere curea, e clar ca nu vorbim decat de articole care se adreseaza unei anumite categorii de oameni financiari vorbind.prin urmare, persoana care a scris articolul ori nu are simtul realitatii, ori nu traieste in romania,ori nu are datorii la intretinere daca astfel de preturi nu o sperie.

Magazin: Accessorwise, pentru ca si accesoriile trebuie alese cu grija
elena
#2 -

Comentariu nou

app de cretinomani, ii dau totala dreptate lui cosmin, cum pnm poti zice ca o curea de 250 lei nu e mult, nu as da nici 40 de lei pe o curea, dar anume sa mai arate si ca cea din poza :)
Cat despre acele inele, sincer poti sa-ti cumperi din material plastic cu 5-10 lei, iar cele din argint nu depasesc 50 de lei.
Sunt o zgarcita, Traiesc in Romania si vreau sa am o viata decenta, dar nu vreau sa ma mandresc cu un inel de 475 de lei, cand eu mor de foame, sa fim seriori, saracu'i si al dracu' .

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera