Lucrul.com, jucarii si figurine de colectie

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

O mare parte din colectionarii impatimiti de benzi desenate nu se dau in laturi nici de la achizitionarea figurinelor sau jucariilor cu eroii lor preferati, acest obicei putand devenind si el o pasiune de a le colectiona. Astfel, lucrul.com, un blog dedicat jucariilor si altor accesorii de acest tip furnizeaza o gama larga de figurine, statuete, machete si alte mici accesorii din registrul personajelor fictive, pentru satisfactia atat a copiilor, cat si a colectionarilor.

Magazinul nu este unul conventional, ci este de fapt un loc unde sunt stranse diferite jucarii de si figurine produse de cele mai importante marci din domeniu, dintre care o buna parte nu se mai gasesc pe piata, ci doar in colectii private, iar avand lucrul acesta in minte va avertizam sa nu fiti uimiti de preturile un pic cam piperate.

Dintre figurinele mici, cu dimensiuni de 15-20 cm inaltime, ne-au atras atentia reproducerea maiorului Motoko Kusanagi din Ghost In The Shell, care vine si cu o baza si doua bare de plastic care tin figurina suspendata, la pretul de 180 de lei, apoi, din colectia Spawn Series 20, figurina Classic Spawn este foarte reusita si vine cu cateva accesorii, sabie patata de sange verde, lanturi si capul taiat al lui Violator la 230 de lei si de asemenea ne-a mai placut si o figurina din seria anime “Detroit Metal City", care are peste patruzeci de puncte de articulatie si vine cu multe accesorii cum ar fi un suport, cap si maini alternative, chitara si microfon, la 140 de lei.

La categoria de figurine mari, iese in evidenta setul Luke Skywalker vs. Wampa from Hoth, cu dimensiuni de 30-40 cm, care este unul destul de rar, fiind produs in 1997, lucru care se reflecta si in colosalul pret de 380 de lei, dar care vine cu o reducere daca este cumparat impreuna cu setul Han Solo & Tauntaun, de la 830 de lei, cat ar fi costat impreuna, la 700 de lei. Ne-a mai placut si figurina Alien din seria Alien and Predator, cu inaltimea de 32 de cm si care se pare ca este din nou foarte rara si epuizata la vanzare din 2004, din nou avand un pret deosebit, de 450 de lei.

La categoria de masti ne-a placut masca de clovn a jokerului din Batman, la 185 de lei, replica mastii lui Jason din filmul “Friday the 13th, la pretul de 275 de lei, si faimoasa masca din V for Vendetta, pe care o puteti achizitiona la pretul de 100 de lei, in caz ca aveti chef sa protestati si voi sub egida Anonymous in Piata Universitatii.

Cum Metropotam nu e un colectionar impatimit, va lasa pe voi sa cautati si sa apreciati jucariile de pe lucrul.com, sperand ca sugestia v-a fost de folos. Nu uitati sa le urmariti si profilul de facebook, ca de obicei.
5 comentarii

Lucrul.ro, jucarii si figurine de colectie
Emilia
#1 -

Lucrul.com

Adresa corecta e lucrul.com

Lucrul.ro, jucarii si figurine de colectie
bbcversus
#2 -

Foarte tare

Multumesc de articol, nu stiam de existenta a unui asemenea magazin si la noi!! Sa inceapa colectionatul!

Lucrul.ro, jucarii si figurine de colectie
Flavia
#3 -

Emilia

Nu am realizat, am scris din reflex punct ro, scuze.

Lucrul.ro, jucarii si figurine de colectie
Flavia
#4 -

Comentariu nou

Oricum, linkul din ancora era corect. :)

Lucrul.ro, jucarii si figurine de colectie
stroe constantin
#5 -

cum se poate comanda?

mai este functional site-ul? caci nu reusesc sa intru in legatura cu voi si doresc neaparat sa cumpar un produs.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera