Kult Skate Shop, un nou magazin de skating si moda urbana

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Un nou magazin ne facea cu ochiul de fiecare data cand treceam pe la Unirii si ridicam putin ochii spre ce se afla la etaj. Acolo am zarit pentru prima data Kult Skate Shop. Si cum Metropotamul se da in vant dupa tot ce inseamna skating si moda urbana, ne-am indreptat curiosi pasii intr-acolo.

Asa cum de altfel ne si asteptam, Kult Skate Shop este noul magazin in care intri banal si iesi cool. Produsele variaza, dar toate graviteaza in jurul ideii de moda urbana... plus multe, multe placi de skateboard. Cu alte cuvinte, este raiul celor care isi doresc sa se imbrace bine si sa fie in trend, fie ca practica sau nu datul cu placa (pe roti sau fara).

Kult Skate Shop Kult Skate Shop
Kult Skate Shop Kult Skate Shop

Dintre branduri, am remarcat Element, Osiris, DC, Trap, Billabong si multe alte marci care ne fac sa tresarim de placere cunoscandu-le calitatea. Daca magazinul pare un pic aerisit, amabilul personal de acolo ne-a asigurat ca de la jumatatea lunii se va umple, fiind aduse mult mai multe produse apartinand unor branduri noi. Initiativa este la inceput, asa ca avem rabdare.

Kult Skate Shop Kult Skate Shop
Kult Skate Shop Kult Skate Shop Kult Skate Shop Kult Skate Shop

Sa va zicem cate ceva si despre preturi. Sunt marisoare, dar nu exagerate, iar fata de restul magazinelor de profil sunt mai mult sau mai putin identice: skate shoes intre 175 si 215 lei, tricouri (multe, simpatice, cool si colorate) intre 110 si 115 lei, iar preturile placilor de skate variaza intre 168 si 220 de lei (o placa Kult cu grip transparent fiind numai 187 de lei).

Kult Skate Shop Kult Skate Shop
Kult Skate Shop Kult Skate Shop Kult Skate Shop Kult Skate Shop

Pe langa acestea, mai gasiti acolo rucsacuri, sepci, pantaloni, vopsea colorata pentru graffiti, roti pentru skateboard si tot felul de alte accesorii care va fac viata de animal urban mai palpitanta. In plus, daca aveti intrebari sau idei nastrusnice despre cum sa va pimp-uiti placile de skate, intrebati-i linistiti pe oamenii care lucreaza acolo, care sunt foarte prietenosi si va pot sfatui.

Kult Skate Shop Kult Skate Shop

Noi va recomandam calduros sa treceti pe la Kult Skate Shop, care in curand va avea un site (si mai) functional decat in prezent, in cazul in care vreti sa faceti comenzi fara sa va deplasati fizic pana in centru. Ah, si va sfatuim sa-i urmariti cu interes si pentru concursurile de skateboarding in aer liber pe care le mai organizeaza ocazional. Fireste, nu puteau sa lipseasca nici de pe Facebook.

Gasiti mai multe fotografii din magazin in galerie.

Voi ati fost la Kult?

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera