Home delivery gratuit de martisoare in Bucuresti

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Daca esti in criza de timp si nu ajungi nicicum la targurile de Martisor, ai noroc. Maine, 1 Martie, se mai face inca home delivery gratuit de martisoare in Bucuresti. Stim, si noi ne-am blocat putin, dar nu ne mai mira nimic dupa initiativa McDonald's de a lansa un seviciu de delivery, asa ca... de ce nu si martisoare?

I-am sunat astazi pe cei de la Mesteshukar ButiQ si am aflat ca oferta lor se prelungeste cu o zi, astfel incat poti primi sau trimite cuiva un pachet cu martisoare si maine. Tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe www.mbq.ro/martisor si sa alegeti cel putin patru care va plac cel mai mult. Serviciul este valabil numai pentru Bucuresti si transportul, asa cum va spuneam, este gratuit.

Home delivery gratuit de martisoare in Bucuresti Home delivery gratuit de martisoare in Bucuresti

Preturile la martisoare incep de la 5-9 lei pentru modele simple si ajung aproape la 50 de lei pentru cele din argint - care, apropo, noua ne plac tare mult. In rest, gasiti tot felul de martisoare traditionale: buburuze, potcoave si floricele, precum si cateva obiecte micute lucrate de "mestesukarii" romi: tacamuri miniaturale din lemn etc.

Pentru mai multe detalii despre livrari, puteti suna la 0726.344.038 sau sa trimiteti un e-mail la office@mbq.ro.Si poate comandand martisoarele va mai fac si alte obiecte de pe site cu ochiul.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera