Home & Deco: Covoare

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Desi suntem in perioada in care parchetul pune stapanire pe o camera (este foarte usor de intretinut), covoarele nu au iesit din trend, chiar din contra.

 covor covor Surse

Intr-adevar, coavoarele persane se potrivesc inca de minune pe pardoselele bunicii si atat, insa designerii nu au stat pe loc, ci si-au pus imaginatia la contributie, si astfel au rezultat niste modele de covoare extrem de moderne si originale.

Specialistii spun asa:  in alegerea unui covor, trebuie sa tii cont de cromatica obiectelor din camera in care vrei sa-l plasezi. Daca nu reusesti sa faci asta, nu-i bai, pentru ca poti sa salvezi echilibrul cromatic al incaperii, cu ajutorul unei perne decorative care sa aiba culoarea ori modelul unui element din camera.

 covor covor Surse

De asemenea, covoarele se pot asorta foarte bine si cu tapetul si draperiile si este foarte important ca ele sa fie in contrast cu podeaua. La fel cum olampa avangardista sau niste scaune mai ciudate pot schimba atmosfera unei locuinte, acelasi efect il are si un covor bine ales.

 covor covor Surse

Se poarta atat culorile tari: verde, rosu, orange, violet , dar si tonurile naturale - bej, nuantele de pamant si nisip, gamele de marouri, in functie de preferintele si personalitatea fiecaruia. Evident, modelele nu se termina aici:  desi preferate sunt cele dreptunghiulare sau patrate, exista covoare in diferite forme, cu tot felul de modele, care mai de care mai amuzante sau indraznete.

 covor covor Surse

Pretul unui covor poate varia intre 300 si 1000 lei,  sau chiar mai mult, in functie de tesatura, model, dar si magazinul de la care-l cumperi. Apropo, pe langa Ikea si Mobexpert, modele interesante de covoare mai gasesti la: Pala , Mega Marrex , StilCarpet sau Pin Trade.

covor Sursa

In concluzie, tot ce conteaza este sa ai initiativa si sa fii un pic inventiv, deoarece mai mult ca sigur ai de unde alege.

Surse: aici si aici
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera