Hippie Hippie Shake de Centrul Vechi

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Cei de la Hippie Hippie Shake s-au gandit ca ar fi mai bine sa nu mai astepte sa vina lumea la ei, ci sa se duca ei mai aproape de inima orasului si de locul unde se intampla totul in ultima vreme: Centrul Vechi. Astfel ca, de pe la sfarsitul lunii mai, pe Blanari la numarul 5 (Hanul cu Tei), printre magazinele destinate artistilor plastici, a mai aparut si un Hippie Hippie Shake, care sa gazduiasca si sa ofere spre vanzare obicetele facute de artisti plastici si designeri de podoabe, bijuteri sau haine.

Magazinul este la fel de dichisit cu accesorii si haine pentru hippies sau hipsteri, asa cum ne-am obisnuit din vizitele noastre pe la celelalte magazine Hippie din Amzei si de pe Victoriei

Hippie Hippie Shake Hippie Hippie Shake

Pe langa accesoriile, hainele unicat sau in doar cateva exemplare, veti mai da si peste tricouri, ghiozdane, portofele sau curele de la Animal. Cu adevarat impresionanta este colectia de cercei, bratari, coliere, inele si brose - colorate, pastelate, cu mesaje sau personaje funny si confectionate din te miri ce, de la taste, pana la coji sau seminte de fructe.

Preturile incep de la 15 lei o pereche de cercei colorati din fimo si pot ajunge pana la 50 de lei perechea, cel putin cam astea au fost preturile pe care le-am inregistrat noi la o prima cautare printre obiectele expuse. Multe dintre accesorii sunt eye-catching si este greu ca dupa o tura prin magazin sa nu gasesti ceva care sa nu-ti placa. Asa ca, intrati doar daca dispuneti de un buget pentru shopping, altfel o sa plecati de aici doar cu o gentuta plina de frustrari.

Hippie Hippie Shake Hippie Hippie Shake Hippie Hippie Shake Hippie Hippie Shake

Preturile la haine incep de la 50 de lei si urca pana in jur de 300 de lei, in functie de ce cautati si daca sunt vintage, retro sau de firma. Daca aveti nevoie de o esarfa pentru vremurile reci (25 de lei), veti avea de unde alege si la acest capitol. 

Hippie Hippie Shake Hippie Hippie Shake

Obiectele de aici sunt destinate in (foarte) mare parte fetelor, asa ca baietii se vor plictisi repede. Este util pentru ei doar daca cauta un cadou pentru o prietena. In orice caz, merita sa treceti si sa aruncati un ochi pe ce mai are de oferit Hippie Hippie Shake, mai ales ca acum este chiar in buricul orasului.


Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera