H&M ofera doar 5 lei pentru o sacosa de haine vechi

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+


Programul Rabla la haine la H&M ar fi trebuit sa inceapa astazi, 13 februarie, dar se pare ca data de incepere a campaniei a fost amanata pentru 21 februarie.

Mai mult, potrivit unor angajati dintr-un magazin H&M din Romania, suma pe care o vor primi clientii pe o sacosa de haine va fi de doar 5 lei, nicidecum 20-25 lei asa cum crezusem noi initial, gandindu-ne ca voucherele vor avea valori similare cu cele primite pe o sacosa de haine de clentii H&M din Marea Britanie.

Voucherul de 5 lei poate fi folosit pentru cumparaturi de minimum 40 lei si nu se pot folosi doua sau mai multe vouchere pe un singur bon. De asemenea, se pot aduce maxim doua sacose de haine pe zi, iar greutatea unei sacose nu conteaza. Durata pe care se va derula campania nu este cunoscuta. 

In Marea Britanie H&M ofera 5 lire pentru fiecare sacosa de haine, dar nu poti duce decat doua pe zi. De asemena, voucherul este valabil sase luni, insa reducerea devine activa doar cand valoarea cumparaturilor depaseste 30 de lire.

Putem spune de pe acum ca daca asa vor sta lucrurile, va fi o campanie care mai mult ii va insulta si irita pe clientii H&M din Romania.

H&M Conscious Collection 2013 - Vanessa Paradis

7 comentarii

H&M ofera doar 5 lei pentru o sacosa de haine vechi
Albena
#1 -

Comentariu nou

Pentru ca datoria H&M, garantata de carta Drepturilor Omului, este de a oferi discount-uri egale in toate magazinele la nivel mondial.

Pentru ca H&M nu este o corporatie care isi face singura regulile jocului.

Hai sa apelam la organismele acreditate international ca sa punem capat acestei nedreptati crunte. Sa strigam in gura mare: DISCRIMINARE!

Fight the good fight, Metropotam!

H&M ofera doar 5 lei pentru o sacosa de haine vechi
oana
#2 -

nu e discriminare

Asta este valoarea in romania. Cat de putin/mult inseamna pentru noi 5 lei, atat de putin/mult inseamna pentru ei 5 lire

H&M ofera doar 5 lei pentru o sacosa de haine vechi
Andrei
#3 -

Serios?!

De ce nu scrie cine a scris articolul? Ca să putem să-i spunem pe nume când o facem proastă.

Păi ai fi preferat 25 de lei la cumpărături de 150 de lei sau preferi 5 lei la cumpărături de 40? Ai uitat să faci socoteala și pentru valoarea minimă a comenzii.

Proporțional vorbind, voucherul are aceeași valoare, însă diferența vine din valoarea medie a comenzii la H&M. Care este mai mică în România decât în UK.

Autoarea articolului, e clar? Sau insiști în a fi genul de român care comentează că nu-i suficientă pomană?


H&M ofera doar 5 lei pentru o sacosa de haine vechi
cosmin
#4 -

haha

La ce haine vin in magazinele din Romania,e normal ca si campania sa fie la misto...putea sa fie si de 20 lei,oricum nu-mi plac hainele de la H&M-calitatea hainelor este ca cea din magazinul Bucur-Obor!!

H&M ofera doar 5 lei pentru o sacosa de haine vechi
Darian
#5 -

nu este discriminare

Totul este legat de puterea de cumparare a romanilor si de cosul mediu dintr-un magazin H&M din Romania.
5 lei la 40 le reprezinta 12.5% discount....
discount-ul in anglia de 5 lire (25 lei) la o achizitie de 30 lire (150 lei) reprezinta 16,6% discount(acest discount este mai mare fata de cel din Romania datorita valorii de achizitie)

Discriminare era daca pentru acest voucher de 5 lei trebuia sa cumperi de 150 lei

H&M ofera doar 5 lei pentru o sacosa de haine vechi
alex
#6 -

geeez

fata, daca te simti iritata si insultata, du-te si protesteaza la unirii cu o pancarta de gat, poate tie o sa-ti dea 5,99 lei pe sacosa de soshete rute si chiloti de-ai bunicii. altfel, pentru mancarimi si iritatii exista Fluocinolon cu aplicatie dimineata si seara. hmmm.. ceva imi spune ca metropotama was a naughty naughty girl...

H&M ofera doar 5 lei pentru o sacosa de haine vechi
dan
#7 -

Comentariu nou

@alex & andrei: mai ganditi-va odata cine e mai prost, pt ca dupa rationamentul vostru, ar fi fost ok sa dea si vouchere de 1 leu pe sacosa pe care sa le folosesti la cumparaturi de minim 8 lei. si daca vrei sa-ti iei o bluza de 40 de lei (pt ca mai ieftin rar gasesti, iar la produsele deja reduse nu se poate folosi voucherul) discountul ar fi tot de un leu (nu se poate folosi mai mult de un voucher / bon, stupid).

dar ce sa-i faci, unii se bucura si cand pomana e un cacat, ca doar e pomana. deci, mars la pomana!

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera