Genti si esarfe caritabile de la Blossom Shop

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Am dat recent peste blossom-shop.ro, un magazin online care vinde genti, esarfe si accesorii in scopuri caritabile, dezvoltand o noua modalitate de a sustine popoarele din tari defavorizate, in cazul acesta fiind vorba de Cambodgia.

Accesoriile sunt lucrate manual de catre persoane defavorizate ale societatii din Cambodgia, fosti copii ai strazii, persoane cu dizabilitati sau familii sarace din sate izolate. Acestia sunt ajutati de catre organizatii non-guvernamentale si de catre mici afaceri de familie, care ii sustin si ii angajeaza pentru a le oferi o sansa de a-si schimba viata.

Materialele din care sunt confectionate gentile si esarfele, in principal matase, provin din comunitati artizanale din regiunile producatoare de matase din Cambodgia, iar accesoriile de tip bratara, inel si margele sunt confectionate din hartie reciclata.

Gentile de umar sunt de mai multe tipuri si culori, fie din matase fina, fie din matase bruta, cu aplicatii de piele sau bumbac.

Primul tip de geanta pe care il vedeti este facut din matase fina, are model printat manual si dimensiunile de 31 x 32 cm, pretul fiind de 180 de lei.

A doua geanta este facuta din matase bruta, cu manere din piele, are dimensiunile de 45 x 25 cm si costa 430 de lei.

Geanta din fotografia a treia este facuta in intregime din matase fina, are dimensiunile de 50 x 27 cm si costa 330 de lei, iar ultima geanta, tip plic, este facuta din matase fina plisata, masoara 21 x 25 cm si costa 146 de lei.

Gentile de tip plic, de asemenea confectionate din matase, au dimensiuni variabile si preturi cuprinse intre 140 si 205 lei, iar portofelele, cu diferite printuri si motive, costa 140, 170  sau 205 lei.

Esarfele vin si ele in diferite forme si culori si sunt facute fie din matase, fie din bumbac, toate pictate manual. Am ales pentru voi trei esarfe din matase fina la 145 de lei, 205 lei, respectiv 140 lei si una din bumbac la 60 de lei.


Privitor la bijuteriile din hartie reciclata, avem un inel la 100 de lei, un colier la 50 de lei si unul la 125 de lei, plus o bratara la 40 de lei.

Desi preturile sunt piperate, initiativa este laudabila si in mod cert isi va gasi cumparatori printre cei amatori de gesturi caritabile. Puteti citi povestea intreaga a blossom-shop.ro pe profilul lor de facebook.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera