Ferma de Ceapa - primul magazin care livreaza ceapa tocata la domiciliu

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Taman in clipa in care-ai decretat "gata, le-am vazut pe toate!", cineva parca se incapataneaza sa-ti demonstreze contrariul. Din cateva click-uri, Metropotamul a fost pe punctul sa se rastoarne cu scaunul de ras cand a dat peste Ferma de Ceapa, primul magazin din Romania care livreaza... ceapa tocata la domiciliu.

Prima intrebare fireasca pe care ne-am pus-o si noi a fost "de ce am cumpara vreodata asa ceva?". Poate parea deplasat si inutil pentru o gospodina (desi nu ne indoim ca si gospodinele apeleaza la Ferma de Ceapa), dar pentru restaurante, cantine, fabrici de mezeluri sau conserve, cantitatile mari de ceapa gata decojita si feliata sunt mana cereasca. Iar faptul ca un asemenea serviciu e chiar util rapeste cam 80% din distractia noastra pe seama unui magazin care ofera ceapa tocata. :)

Ferma de Ceapa - livrari de ceapa tocata la domiciliu Ferma de Ceapa - primul magazin care livreaza ceapa tocata la domiciliu

De ce e util aflam si de pe site-ul Fermei de Ceapa:

- utilizarea 100% a produsului platit;
- fara resturi menajere;
- taiati consumul de apa cu 30%;
- eliminati 100% deseurile de ceapa;
- reducerea timpului si a costurilor cu angajatii;
- produs gata de utilizare;
- fara lacrimi, ceea ce inseamna si angajati mai fericiti;
- fara conservanti, 100% bio.

De altfel, trebuie sa recunoastem ca site-ul este foarte bine documentat... despre ceapa. Destul de amuzati, am intrat sa aflam care este istoria cepei. Stiati ca in Egiptul antic, ceapa reprezenta nemurirea? Sau ca in prezent, cel mai mare consumator al legumei de pe planeta este Libia? Nici noi, si nici nu stim in ce alt context am fi aflat asta.

Dar sa ajungem la ceea ce ne intereseaza cu adevarat: ce sortimente de ceapa putem comanda, sub ce forma si cat costa.

Ferma de Ceapa - primul magazin care livreaza ceapa tocata la domiciliu Ferma de Ceapa - primul magazin care livreaza ceapa tocata la domiciliu Ferma de Ceapa - primul magazin care livreaza ceapa tocata la domiciliu Ferma de Ceapa - primul magazin care livreaza ceapa tocata la domiciliu

Ceapa verde

- curatata - vrac (4,99 lei/kg), punga termosudata (5,49 lei/kg), punga vidata (5,99 lei/kg);
- tocata - vrac (9,99 lei/kg), punga termosudata (10,99 lei/kg), punga vidata (11,99 lei/kg).

Ceapa galbena

- curatata - vrac (3,99 lei/kg), punga termosudata (4,89 lei/kg), punga vidata (5,49 lei/kg);
- rondele - vrac (4,99 lei/kg), punga termosudata (5,89 lei/kg), punga vidata (6,49 lei/kg);
- solzi - vrac (4,99 lei/kg), punga termosudata (5,89 lei/kg), punga vidata (6,49 lei/kg);
- tocata - vrac (4,99 lei/kg), punga termosudata (5,89 lei/kg), punga vidata (6,49 lei/kg).

Ceapa rosie

- curatata - vrac (4,99 lei/kg), punga termosudata (5,89 lei/kg), punga vidata (6,49 lei/kg);
- rondele - vrac (5,99 lei/kg), punga termosudata (6,89 lei/kg), punga vidata (7,49 lei/kg);
- solzi - vrac (5,99 lei/kg), punga termosudata (6,89 lei/kg), punga vidata (7,49 lei/kg);
- tocata - vrac (5,99 lei/kg), punga termosudata (6,89 lei/kg), punga vidata (7,49 lei/kg).

Ce nu am reusit sa aflam de pe site este daca pentru oras e nevoie de o comanda minima sau putem sa-i sunam chiar inainte sa punem uleiul la incins in tigaie sau sa turnam ciorba de fasole in farfurie. Asa ca i-am sunat si am aflat: comanda minima este de doua kilograme si cel mai bine ar fi sa o faceti cu o zi inainte sa aveti nevoie de ea.

Oricum, ideea e ca Ferma de Ceapa livreaza nu numai in Bucuresti, ci si in Ilfov, Giurgiu, Calarasi, Dambovita, Prahova si Ialomita. Puteti opta intre livrarea la 24 de ore, 48 de ore sau livrarea express, care va aduce ceapa comandata acasa la doar o ora dupa ce i-ati contactat - sau asa se lauda. Daca incercati, spuneti-ne si noua daca sunt punctuali. :)

Ferma de Ceapa - primul magazin care livreaza ceapa tocata la domiciliu Ferma de Ceapa - primul magazin care livreaza ceapa tocata la domiciliu

Ferma de Ceapa ne promite ca de-acum inainte nu vom mai gati cu lacrimi, dar Metropotamului i-a fost cam greu sa se abtina sa nu rada cu lacrimi de ineditul acestei mici afaceri. Este ceva nou pentru gospodinele moderne si emancipate, care nu mai au chef sa se lupte cu foile de ceapa si sa lacrimeze inutil, dar si pentru clienti ceva mai mari.

Am apreciat umorul din spatele magazinului online si de aceea ne-am hotarat sa va impartasim experienta. Asteptam impresii si pareri sincere. :) Puteti gasi Ferma de Ceapa pe Facebook, Twitter, Skype (ferma_de_ceapa_procesata), Yahoo! Messsenger (ferma_de_ceapa_procesata) sau pe site.

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera