Fashion news: branduri noi la Fashion Lab

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Fashion Lab, magazinul de haine alternative, si-a completat colectia de sezon cu brandurile Darimeya si Lu' Lu' Ah. Pe langa colectiile de incaltaminte si palarii, au adus haine noi si branduri ce nu se gasesc prin alte magazine romanesti.

paperdoll lavender
Paperdoll (290 de lei) si Lavender Bird (300 de lei)

Pe de-o parte sunt rochitele Darimeya foarte feminine, colorate si cu aplicatii din dantela sau desene pline de viata. Sunt chic si au modele foarte interesante, unele au un aer retro datorita gulerelor largi albe, altele sunt foarte moderne si cu imprimeuri grafice. Nu se fac decat cate 50 de rochii din fiecare model, iar preturile incep de la 275 de lei, cat costa modelul Rainbow din imaginea de mai jos.

rainbow

In schimb daca este adeptul stilul clasic jeans+tricou, atunci colectia Lu' Lu' Ah pentru un plus de stil la capitolul garderoba. Lu' Lu' Ah este un brand autohton, creat de trei absolvente a Facultatii de Arta si Design din Cluj-Napoca, Jakocs Judith, Olah-Gal Boroka si Szabo Reka. Ele au creat un brand cu personalitate, original si fresh. Toate perechile de pantaloni sunt acum la reducere si costa 199 de lei.

split luluah
Split & Strange (199 de lei)

Citeste mai multe despre Fashion LabNici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera