Dudebox, magazin online de jucarii urbane

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Zilele trecute s-a deschis Dudebox, magazin online de jucarii urbane. Nu-i din Romania, e din Marea Britanie, si are acolo o groaza de dracovenii din rasina, tot soiul de monstruleti simpatici, pictati de diversi artisti contemporani.

Cu ocazia deschiderii magazinului, s-a lansat si un nou model de jucarie, The Dude, creatie a lui  Mark Gmehling, pentru care puteti vedea un mic making of mai jos:

In afara de Mark Gmehling mai contribuie cu imaginatie la lumea vesela a Dudebocsilor artistii: Attaboy, Andreas Krapf, Chauskosis, Conzo, Junichi Tsuneoka, Travis Price, The Yok si Johnny Wan. Unii au aport 3D, adica realizeaza chiar figurinele de rasina, altii 2D, ocupandu-se doar de pictarea lor.

Iata cateva exemple de monstruleti din cutiile Dudebox, care, pentru ca sunt unicat, pot fi cumparati la preturi daramatoare de peste 400 eur:

zebra shaolin tongue nectarius

Exista si variante la pretul de 50 eur, King Crackal, Neesh si Non Nom sau pachetul "blind box" de mini dudes - cumperi o cutie in care nu stii care dintre "duzi" se afla.

crackal neesh nomnom

Preferatul nostru ramane insa The Dude, varianta "blanc", pe care ti-l poti cumpara sa il personalizezi cum vrei tu, sa-i dai ce forma si sens vrei.

Poti chiar sa il pictezi cu vopsele de apa, astfel incat cand te plictisesti de fata lui, ii faci un dus si o iei de la capat. DIY Dude costa 21 eur.

dude

PS. Si in Romania se gasesc "jucarii urbane", Sando si Bucur pe numele lor, dar nu stim daca se gaseasc si "dezbracate", de obicei apar pictate de creatorii lor, Eldercut, sau de alti artisti/desenatori/designeri.

 
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera