Cumparaturi online de la Cora

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+


Pentru ca deja putem sa ne cumparam cafea si sandvisuri prin SMS sau carti de la automate din statiile de metrou, in curand vom putea sa ne facem cumparaturile online si de la hipermarket.

Lantul de hipermarketuri Cora va lansa proiectul coradrive.ro care va permite clientului sa isi faca cumparaturile online. Chiar daca achizitia se intampla online, pentru a ridica cumparaturile tot trebuie sa te deplasezi pana la magazin pentru a intra in posesia coletului gata pregatit si platit.

Partea buna este ca nu va mai trebui sa stati la cozile interminabile de la case. Produsele pe care le veti cumpara online vor avea acelasi pret cu cele din magazin si nu vor avea costuri suplimentare pentru impachetare.

Partea proasta este ca degeaba cumperi online daca tot trebuie sa te deplasezi pana la supermarket sa iti iei plasele. Asa se face internet in Romania in 2013.

"Avem in dezvoltare proiectul coradrive.ro, care va presupune cumparaturi online ce pot fi recuperate de catre client, la ora aleasa de el, la magazinul ales in functie de traseul lui. Bineinteles, majoritatea produselor in acest proiect sunt alimentare", a declarat Camelia Popescu, responsabil comunicare&publicitate Cora Romania.

Acest model de shopping este deja implementat deja in Franta si puteti vede cum functioneaza aruncand o privire pe site-ului coradrive.fr.
5 comentarii

Cumparaturi online de la Cora
Alex
#1 -

Asa se face internet in Romania in 2013.

aparent asa se face si in Franta, Germania, Spania, UK. E un concept pe care metropotamul se pare ca nu l-a inteles, poate sa stea jos - azi are 2. Sau se poate revolta si ca la drive-urile McDonalds nu se face livrare acasa, ca doar de aia se cheama DRIVE...

Cumparaturi online de la Cora
dragos
#2 -

@alex
Da, recunosc ca noi am fost un pic carcotasi insa, pe de alta parte, sincer, metropotam este destul de entuziast de chestia asta care se numeste internet si se gandea ca daca lui emag, la noi, sau la o multitudine de alte exemple de afara le iese atunci nu ar fi atat de dificil de facut. E drept, probabil calculele nu le ies decat fara transport si logistica, de aia au ales formula asta "care se face si in Franta etc", mai ales ca internetul in Romania e asa cum e. Si, sa stii ca gresesti, pana si McDonalds face si livrare acasa. La noi :-)
Cumparaturi online de la Cora
Stefan
#3 -

Carrefour Online
Deja Carrefour livreaza acasa aceste cumparaturi. :) www.carrefour-online.ro
Cumparaturi online de la Cora
ama
#4 -

cumparaturi online

daca nu sunt livrate acasa degeaba proiect McDrive era pentru fast food diferenta categorie produs, terminat sau preparabil... poti sa le gatesti in masina sau sa iesi deja la masa in parc fara sa mai treci pe acasa sa le prepari/semiprepari...fie si pentru acelea...pare putin anapoda daca nu e proiect catering decat drive...adresa poate fi si parcul/pick-neek...sau la serviciu etc...

Cumparaturi online de la Cora
ama
#5 -

cora drive

daca trebuie sa te dai jos din masina nu cred ca poate fi numit drive poate va fi aglomerare in parcare...poate mai bine fi privit supermarketul ca un mall alimentar si de diverse...

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera