Cum sa impodobesti bradul de Craciun si cat te costa

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

V-am spus cum sa va alegeti bradul de Craciun, acum, dupa ce am rasfoit site-ul IKEA in cautare de decoratiuni, avem si cateva sugestii de cum puteti sa-l impodobiti cat mai frumos. De asemenea, va spune si cat va costa.

Bradul inimioarelor

Daca faceti bradul alaturi de persoana iubita si vreti sa-i aratati cat de mult o iubiti, puteti opta pentru un brad decorat in intregime cu inimioare, de toate formele si in culorile Craciunului. Puteti incepe cu un set de decoratiuni simple, in forma de inima (12,99 lei/ 5 bucati) si care vin in 3 culori: rosu, argintiu si alb.  Apoi, puteti continua cu un set de inimioare lucrate manual din paie (19,99 lei/ 4 bucati) si cu un alt set de inimioare, de aceasta data din plus (19,99 lei/ 4 bucati). Spatiile goale le puteti umple cu doua seturi de decoratiuni de contururi de inimioare (9,99 lei/ 4 bucati).

 

De asemenea, merge si niste beteala (8,99 lei) si un set de luminite tot in forma de inimioare (34,99 lei).

 

In total, veti avea 21 de decoratiuni in forma de inimioare, beteal si luminite, iar pretul este 116,93 lei.

Bradul rustic

Noua ne plac in mod deosebit decoratiunile cu un aspect mai rustic, adica cele impletite din paie. Un brad impodobit numai cu astfel de decoratiuni ni se pare de mare efect si de bun gust, iar IKEA are o oferta generoasa cand vine vorba de astfel de decoratiuni.

Setul cu 28 de decoratiuni din paie (stele, ingeri, inimi si reni) este cel mai avantajos si asigura o acoperire destul de mare a ramurelelor bradului (24,99 lei/ 28 de bucati). Mai puteti opta si pentru un set de patru globuri din fibre uscate (19,99 lei/ 4 bucati), care vor da o noua dimensiune bradului, prin diferenta de marime dintre ele si cele 28 de decoratiuni mai mici.

 

Mai puteti alege si o coronita din paie in forma de cerc sau inima (44,99 lei), cu o circumferinta de 30 de cm, pe acestea le puteti pune la baza bradului de Craciun. De asemenea, instalatia cu luminite pentru acest brad trebuie sa fie cat mai simpla, asa ca va recomandam beculetele in forma de diademe de ingerasi (44, 99 lei).

In total, veti avea 33 de decoratiuni in forma din paie si luminite, iar pretul este 134,96 lei.

Bradul lui Mos Craciun

Suntem siguri ca si Mos Craciun isi impodobeste bradul, dar, cum nu-l putem vedea in realitatea, o sa incercam sa ni-l imaginam si sa-l redam cu decoratiuni de la IKEA.

In primul rand, nu pot lipsi globurile in forma de Mos Craciun si Craciunite (34,99 lei/ 4 bucati) si nici globurile de Craciun traditionale, adica cele rosii (19,99 lei/ 4 bucati). Clopoteii (19,99 lei/ 6 bucati) si saniutele (17,99 lei/ 3 bucati) sunt o idee buna.

Si, pentru ca bradul lui Mos Craciun trebuie sa fie incarcat intocmai ca sacul cu cadouri al Mosului, o sa mai adaugam un set de 6 globuri rosii (12,99 lei) si cativa braduti colorati (9,99 lei/ 4 bucati).

Nici beteala (8,99 lei) si instalatia de lumini (9,99 lei) nu trebuie sa lipseasca, ambele rosii. In total, veti avea 27 de decoratiuni in spiritul Craciunului, beteala si instalatie de lumini, iar pretul este 134,92 lei.

De asemenea, puteti opta oricand pentru setul de decoratiuni IKEA (79,99 lei), care contine 12 inimi, 10 cutiute de cadouri, 8 becuri si 6 stele.

Pentru fiecare jucarie de plus cumparata, IKEA Foundation doneaza 1 Euro pentru educatia copiilor.
*Sectiune sponsorizata de IKEA
1 comentariu

Cum sa impodobesti bradul de Craciun si cat te costa
Ioana
#1 -

nu neg ca sunt frumoase
Nu neg ca sunt frumoase decoratiunile de la Ikea, insa pe de o parte sunt destul de scumpe (116 lei pentru 21 de inimioare, care iti asigura doar o mica parte din ce ai nevoie), iar pe de alta parte daca nu esti din Ploiesti sau Bucuresti destul de greu sa merite sa le consideri drept o optiune.  idei decoratiuni de Craciun

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera