Colectia de primavara 2012 de la Funky Tights

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Suntem siguri ca va mai aduceti aminte de excentricitatea si veselia dresurilor de la Funky Tights, nu are cum sa nu ramana intiparita in minte, mai ales domnisoarelor care iubesc sa se imbrace intr-un mod deosebit. Ei bine, pentru ele si pentru cele care ii descopera pentru prima data, dam sfoara in tara ca funky tights s-a innoit de primavara cu noi modele colorate si inflorate ca sa starneasca zambete soarelui!

In gama Funky Tights se adauga noi produse de la Pamela Mann (Anglia), Le Bourget (Franta), Kunert si Hudson (Germania) si desigur, noi contributii cu floricele si fluturi, de primavara, de la Ham Ham, prin Laura Bucur, despre care v-am mai povestit acum ceva vreme.

colectia de primavara de la Funky Tights 5 colectia de primavara de la Funky Tights 4 Colectia de primavara de la Funky Tights

Aveti de ales intre sosete copilaresti cu modele funky, colanti Flower Jeans care imita designul blugilor, dresuri cu printuri de tip animal, florale, geometrice sau glam, in culori pastelate sau neon, care fura privirile si intriga.

Colectia de primavara de la Funky Tights 3 Colectia de primavara de la Funky Tights 2 colectia de primavara de la Funky Tights 6

Daca vreti sa vedeti toate aceste minunatii cu ochisorii vostri, Funky Tights vor fi prezenti joi, 5 aprilie, in Energiea/Expirat Pub la Noaptea Alba a Creatorilor si Designerilor de Produs, incepand cu ora 17. Nu ratati ocazia sa va imbatati nitel simtul vizual!
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera