Ce poarta barbatii care se respecta?

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Nu stim cum se face, dar trebuie sa fiti de acord cu noi ca un costum elegant schimba cu totul felul in care privim un barbat atunci cand il poarta. Barbatii care se respecta trebuie sa aiba in sifonier macar doua costume elegante cu care sa se prezinte la evenimente speciale, fara nu se poate.

Ceea ce ne-a dus cu gandul la aceasta idee a fost site-ul Gentlemen's Corner, care pune la dispozitia doritorilor un numar considerabil de costume si accesorii elegante pentru completarea tinutei. 

         

In mare, tot ce veti gasi pe site se va afla la un nivel foarte clasic de design, ceea ce poate fi plictisitor pe de o parte, dar foarte avantajos pe de alta parte, pentru ca un costum clasic, bine croit si din tesaturi de calitate va fi intotdeauna dorit de barbati.

Ce ne-a placut in mod special s-a incadrat in categoria tinutelor de gala: sacourile pentru smoking, camasile albe cu pliuri,  si accesoriile precum lavaliere, papioane, brauri, batiste sau butoni.

La preturi reactiile pot fi contradictorii, fie un ras ironic, fie o ridicare din spranceana, fie o aprobare din cap, in functie de mentalitatea si posibilitatile financiare ale fiecaruia. Sacourile pentru smoking penduleaza intre 900 si 1500 de lei, camasile intre 190 si 600 de lei, papioanele pot ajunge de la 60 de lei la 430 de lei, lavalierele au toate acelasi pret de 230 de lei, batistele costa 60 de lei si tot asa.

    

Apreciam sectiunea intitulata "Materiale", unde exista o descriere amanuntita a fiecare tesaturi folosite pentru produsele magazinului, cu o scurta istorie si o listare a caractesticilor, foarte folositoare pentru cunostintele generale ale cumparatorilor.

Gentlemen's Corner ofera si posibilitatea crearii costumelor la comanda, ceea ce apreciam, si pe langa asta mai da o mana de ajutor cu un ghid amanuntit al masurilor pentru costume si camasi.

Barbatii care se respecta isi pot cumpara costume si accesorii foarte usor de pe Gentlemen's Corner, prin comanda online sau telefonica, iar plata se poate face atat cu card online, cat si cash la momentul livrarii.

Noi am oferit imboldul barbatilor, acum ramane doar sa se incumete si sa isi permita sa fie eleganti!
1 comentariu

Ce poarta barbatii care se respecta?
Andrei
#1 -

Comentariu nou

barbatii care se respecta nu poarta rolurile de gen.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera