Ce nu trebuie sa lipseasca din casa de Craciun

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Stim, stim, spiritul Craciunului nu sta nici in obiecte, nici in mancare, depaseste chiar traditiile. Insa orice Grinch trebuie sa recunoasca - decoratiunile, cadourile, mirosul de cozonac abia scos din cuptor, colindele, bradul, toate si multe altele sunt strans legate de Craciun si sporesc starea de bine din preajma sarbatorilor. Si-atunci ce n-ar trebui sa ne lipseasca din casa?

Pai sa le luam pe rand! Cel mai important ar fi, bine-nteles, bradul. Fie ca alegeti varianta proaspata si frumos-mirositoare, fie ca sunteti impotriva taierii brazilor si alegeti varianta artificiala care poate fi folosita an de an, bradul trebuie decorat cu gust - feriti-va sa-l impopotonati prea tare! Alegeti o culoare dominanta sau mergeti pe decoratii IKEA de brad mai "rustice", lucrate manual: un set de 28 de bucati costa 24.99 lei, iar inimile suspendate, cu panglica, costa 19.99 lei, 4 bucati.

Brad artificialjulmys-set-decoratiuni-buc__0153961_PE312368_S4.JPGjulmys-decoratiune-suspendata-culori-asortate__0168162_PE321918_S4.JPG

Nu uitati de luminite! Noi am ochit la IKEA niste fulgi de nea (69.99 lei), 48 mai exact, care folosesc LED-uri si consuma cu aproximativ 85% mai putina energie si dureaza de 20 de ori mai mult decat becurile incandescente! Iar pentru masa de Craciun, ar merge-un candelabru (69.99 lei), un lampadar in forma de stea (49.99 lei) sau macar o lumanare clasica (8.99 lei):

Fulgi de neaCandelabruLampadar Lumanare clasica

Ca tot suntem la capitolul masa, cu ajutorul setului de 6 forme pentru copt (17.99 lei) de la IKEA vor iesi niste biscuiti care-i vor incanta cu siguranta pe cei mici. Sau poate niste forme pentru briose? Astea, bineinteles, pe langa nelipsitii cozonaci - daca n-aveti forme, la IKEA costa 9.99 lei.

Forme de coptForma de coptForma cozonac

Tot in spiritul sarbatorilor, ne-a placut fata de perna cu Mos Craciun (24.99 lei) si setul imbulinat pentru pat (79.99 lei), tot de la IKEA, care merge folosit cu mare succes si in restul anului. Dar am zis cuvantele magice, Mos Craciun! Nu putem sa nu ne gandim la cadouri cand vorbim despre Craciun. Deci, macar ambalaje pentru cadouri sa avem prin casa, ca doar n-o sa-l infasuram pe bietul ursulet de plus intr-o folie de aluminiu! :) La IKEA gasiti pungi de cadouri la 8.99 lei, 2 bucati, si ambalaje la 17.99:

Fata de pernaSet pentru patPungi de cadouAmbalaje cadouri

Voi ce credeti ca n-ar trebui sa lipseasca din casa de Craciun? Sau, mai bine zis, ce nu lipseste de la voi?

Pentru fiecare jucarie de plus cumparata, IKEA Foundation doneaza 1 Euro pentru educatia copiilor.
*Sectiune sponsorizata de IKEA
 

2 comentarii

Ce nu trebuie sa lipseasca din casa de Craciun
MrsGod
#1 -

?

'bine-nteles'?

Ce nu trebuie sa lipseasca din casa de Craciun
Oana
#2 -

@MrsGod

elidarea unei vocale in mijlocul cuvantului pentru rostire mai rapida si fluiditate? daca se poate-n vorbire, de ce nu si-n scris?

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera