Cadouri trasnite pentru copiii din noi

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Cum tuturor ne place sa ne purtam ca niste copii din cand in cand, o jucarie trasnita sub diverse forme nu va strica niciodata, asa ca ne-am gandit sa va recomandam MeWanty, un loc care strange tot felul de astfel de nebunii.

Bineinteles ca majoritatea dintre ele sunt inutile pentru multi dintre noi, asa cum erau si cele de la Bigyo poate. Dar in fapt, tuturor ne place sa ne purtam prosteste din cand in cand, si drept dovada iata cateva exemple de cadouri care sigur v-ar face sa zambiti sau chiar sa vi le doriti.

- Stampila cu "WTF?" la 8.99 dolari pentru momentele in care pur si simplu va vine sa scrieti pe fruntea cuiva sau "misfortune cookies"  pentru momente cu adevarat deprimante, la numai 9.99 dolari.

- Minge cu scuze instante la 7.89 dolari, pentru momente cu inspiratie slaba, contine 20 de scuze tipice, sau confetti sub forma de dolari, cam 10 000 la numar si 45 de dolari la pret, folositori pentru perioade cu buget scazut sau pentru garnisit cadouri.

- 1500 de gargarite la 18.24 dolari pentru domnisoare cu fobii sau kit de supravietuire cu seminte in caz de calamitati naturale sau izolare pe insule pustii la numai 37.95 dolari.


- Sapun cu aroma de bere la 10 dolari, pentru barbatii care adora atat de mult mirosul bauturii lor preferate, incat vor sa il simta constant, si glazura de bacon la 3.99 dolari, pentru impatimiti ai carnii.

- Saua pentru tati "the daddle" la 39.99 dolari, pentru parinti care vor sa isi faca copiii cu adevarat fericiti sau o cravata pentru pisici cu adevarat importante.

Va lasam pe voi sa explorati in continuare posibilitatile trasnite de cadouri stranse de MeWanty, cu mentiunea ca le puteti achizitiona online oricand doriti prin linkurile de pe site. Distractie placuta!
4 comentarii

Cadouri trasnite pentru copiii din noi
Danut
#1 -

Cocori!

Sau cei 1000 de cocori! Ati uitat de cei 1000 de cocori!!! 19.99$

Cadouri trasnite pentru copiii din noi
Cristina
#2 -

Comentariu nou

Danut, treci pe la noi pe la redactie, te rugam, ne-am hotarat sa ii cumparam.

Cum se livreaza? La punga? La șir?

Cadouri trasnite pentru copiii din noi
Flavia
#3 -

Cocori

:)) Propun o licitatie!

Cadouri trasnite pentru copiii din noi
Danut
#4 -

@Cristina

Cristina, vorbesti serios?

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera