Cadouri de 1 si 8 Martie - 5 targuri de Martisor in Bucuresti

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Numai barbat sa nu fii in perioada asta. Zici martie, zici multimi de reprezentanti ai sexului tare, pierduti printre tarabe cu martisoare, ori prin florarii, prin magazinele de bijuterii sau de cosmetice.

Intru simplificarea vietii acestora, in luna dedicata femeilor, cineva, candva, a inventat… targurile. Capitala nu duce lipsa de targuri de Martisor, organizate in perioada imediat urmatoare. Aici, barbatii pot gasi mai usor micile atentii pe care sa le ofere femeilor din viata lor.

Astfel:

1. Intre 18 februarie si 8 martie are loc Targul de Martisor si 8 Martie, organizat de Asociatia Victimelor Mineriadelor, in zona Pietei Universitatii.

2. In perioada 26 februarie - 3 martie, la Palatul National al Copiilor, are loc cea de-a cincea editie a Targului Martisorului, unde cei interesati pot gasi, alaturi de martisoarele traditionale, alte idei de cadouri - cosmetice, bijuterii, ceai, cafea si confiserie, artizanat, aranjamete florale si multe altele.

3. Muzeul Municipiului Bucuresti gazduieste, sambata, 23 februarie, si duminica, 24 februarie, precum si pe 2 si 3 martie, doua editii ale Targului Handmade de Martisor, organizat de Targul de Martisor si 8 Martie.

4. De asemenea, de miercuri, 27 februarie, pana pe 3 martie, inclusiv, are loc Targul Martisorului la Muzeul Taranului Roman.

5. Sa nu uitam, mai ales, de Festivalul Primaverii, targul traditional anual, de Martisor, organizat la Sala Dalles. Macar pentru inspiratie, daca nu pentru cadouri, dati o fuga pe acolo intre 25 februarie si 8 martie.  E la doi pasi de metrou Universitate.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera