Bretele si papioane pentru hipsteri

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Imbracamintea colorata si excentrica este in mare floare in ultima vreme prin Bucuresti, iar acum ca a venit primavara ne fura ochii mai mult decat inainte, in randul tinerilor de diferite varste, din care majoritatea pot fi incadrati, macar vestimentar, in categoria "hipster".

Astfel, deseori accesorii necesare acestor tinute sunt bretelele colorate si desenate in diverse modele, plus papioane care se adauga si ele din cand in cand, pentru cei mai neconventionali dintre voi. Metropotam a mirosit in aceasta directie magazinele online bretele.ro si papioane.ro, de unde puteti alege o multime de accesorii colorate.

Bretelele sunt impartite in categorii pentru femei, barbati si copii, iar preturile sunt fie 35, fie 40 de lei, in functie de model.

Bretelele de barbati sunt disponibile in multiple variante uni de culori, de la alb, negru, verde sau albastru pana la roz sau kaki. Apoi mai exista variantele cu model precum cele cu frunze de marijuana, army, jungle, cu modele geometrice sau cu steaguri. Ce-i drept, cele cu model sunt mai mult pentru pusti de liceu, dar e cert ca vor exista mereu oameni care sa si le doreasca.

Cele pentru femei sunt de tip ingust, mai putin variate decat cele pentru barbati, singurele variante disponibile fiind cateva culori uni, in imitatie de piele si in doua variante de imprimeuri de tip leopard, pentru cele ce se incumeta sa asorteze un asemenea accesoriu la tinuta lor. Cele cu imprimeu au pretul de 20 de lei.

Papioanele sunt impartite in categorii de culori: alb, negru si toate culorile curcubeului, fiecare dintre ele avand o varietate de papioane cu diverse modele si nuante. Nu sunt prea multe de spus  despre ele, am ales doar cateva ca sa vi le aratam, cele care ni s-au parut cele mai simpatice, iar voi puteti oricand sa analizati fiecare model de pe site dupa bunul plac.

Preferatele noastre sunt papioanele rosii Aggie, Clonny si Gaspare (ca doar e culoarea preferata a lui Metropotam, desi el e mai mult genul care poarte cravata) si papionul multicolor Bonaventura, pentru a ne satisface spiritual jucaus.

Acum ramane la alegerea voastra ce accesorii vreti sa asortati tinutei voastre mai mult sau mai putin hipsteresti!
4 comentarii

Bretele si papioane pentru hipsteri
Costina
#1 -

SesalaChic-papioane pentru fete

https://www.facebook.com/pages/Sesala-Chic/313770158732195

Bretele si papioane pentru hipsteri
Papioane
#2 -

Papioane

Gasiti papioane frumoase la doar 15 lei aici: https://facebook.com/farfalle.ro

Bretele si papioane pentru hipsteri
Mihai Pavel
#3 -

Magazin de papioane
Cea mai variata gama de papioane si accesorii pentru barbati: www.papioane.eu
Bretele si papioane pentru hipsteri
Papioane
#4 -

Papioane personalizate
Vrei papioane personalizate? Comanda Papioane

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera