Bazar de Craciun, cadouri handmade in Piata Amzei

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
1

In ratacirea lui prin forfota specifica Bucurestiului, mai ales in preajma sarbatorilor, lui Metropotam i-au cazut ochii pe un magazinas nou aparut, ce poarta inscriptia "Bazar de Craciun", localizat in Piata Amzei. Bineinteles ca a intrat, gasind inauntru o multime de suprize, accesorii si haine de la cateva dintre blogurile de hand made deja prezente pe la toate targurile vara asta.

Bazarul este usor de gasit, cum veniti dinspre Calea Victoriei, se afla in Piata Amzei pe partea dreapta exact intre magazinul de optica si Ciufolici, are o firma galbena, pe care scrie "Bazar de Craciun" in multe culori care atrage imediat privira, nu aveti cum sa o ratati!

Inauntru, Metropotam a facut cunostinta cu Mona de la Utopic Art, care i-a facut un mic tur al bazarului si i-a vorbit putin despre cum a luat fiinta. Mona a fost cu initiativa, adunand alaturi de ea din ce in ce mai multi pasionati de hand made cu care se cunostea de  la targuri, reusind sa umple spatiul magazinului cu standuri colorate, pline de cercei, brose, berete, bentite, medalioane, genti, cutiute, haine, tablouri, si lista poate continua. Bazarul nu va ramane acolo decat pana pe 30 decembrie, dupa care fiecare isi va reloca creatiile dupa posibilitati.

Pe lista artistilor creatori ii avem pe urmatorii:

- Mona de la Utopicart, care de altfel e si gazda bazarului, cu berete, pieptene si brose,

- Crina Cranta de la ceramicnexus cu bijuterii din ceramica,

- Ovidiu Sbancu si La Obiect cu accesorii din argint,

- Aniela Ariton de la sepoartazambete si

- Flavia Tomescu de la viaccessories cu diverse accesorii,

- Simina Filat cu genti,

- Tienda Fashion, Mariana Marin si Madalina Tancu cu haine,

- si in plus de asta, exista si cateva tablouri la vanzare de la Atelierul de Creatie de pe Gabroveni.

New photo Bazar de Craciun cu handmade in Piata Amzei  Bazar de Craciun cu handmade in Piata Amzei Bazar de Craciun cu handmade in Piata Amzei Bazar de Craciun cu handmade in Piata Amzei  Bazar de Craciun cu handmade in Piata Amzei

Se pare totusi ca nu sunt multi cei care calca pragul bazarului in cautare de cadouri de Craciun, poate din cauza locatiei, poate din cauza tentatiei imense a mallurilor, asa cum e de parere si Mona. Totusi, cumparatorii sunt majoritatea femei, si fac parte cam din aceeasi categorie de varsta, 16-30 de ani, cu exceptii datorate poate si standului cu haine de blana care imparte incaparea bazarului si care momeste din cand in cand doamne elegante.

Bazar de Craciun cu handmade in Piata Amzei Bazar de Craciun cu handmade in Piata Amzei Bazar de Craciun cu handmade in Piata Amzei Bazar de Craciun cu handmade in Piata Amzei Bazar de Craciun cu handmade in Piata Amzei Bazar de Craciun cu handmade in Piata Amzei

 Asa ca Metropotam va invita sa treceti si voi pe la bazarul din Piata Amzei daca inca sunteti nehotarati in privinta cadourilor, veti petrece cateva zeci de minute bune privind toate lucrurile frumoase facute de manutele artistilor sarguinciosi pe care vi i-am mentionat si ii puteti fura un zambet Monei, care e mereu bucuroasa de vizite!

Bazar de Craciun cu handmade in Piata Amzei Bazar de Craciun cu handmade in Piata Amzei
Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera