Accesorii pentru locuinte excentrice

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Exceptand avalansa de inimioare, ursuleti si pufuleti care inunda orice colt de strada pentru ca sta sa vina Cupidon de export, minunatul  Valentin, gasim si lucruri demn de dus pe acasa sau daruit prietenilor (cu sau fara motiv atasat).

Pentru cei isi fac curajul sa intre in Sala Dalles si incearca sa supravietuiasca atacului inimioarelor de plus ce ating si dimensiuni gigantesti  dupa modelul mare cat inimaaaa meaaaa :) intr-un colt al salii veti gasi Pylones, un alt fel de accesorii utile. Adica, solnite, aparate de uscat parul si pana si toastere mai putin obisnuite.

Daca nu putei trai fara dragoste atunci nu aveti decat sa va indragostiti de solnita si sa o luati dragastos acasa... Nici o zi ploioasa nu va mai fi la fel sub o umbrela colorata, iar cu o coarda ca aceasta sigur orice "adult" isi va reaminti cu placere de jocurile copilariei. Sau o cumparam doar pentru copii...

Aceasta companie dedicata designului de obiecte isi are originile in Paris si la noi a ajuns prin intermediul expozantilor de la Targul Indragostitilor de la Sala Dalles, Piu Piu Design. Iar oferta difera de la articole pentru gradinarit, la vesela, termosuri, deschizatoare de capace de sticla si pana la mouse "hipiot", piuneze si suport cd-uri.

Produsele castiga noi si noi admiratori in fiecare zi datorita creativitatii designului si a mascarii acelei formalitati sumbre a acestor obiecte strict utilitare. De acum pana si setul pentru salata va fi la fel de trendy si haios ca orice alta gadget sau hainuta "must have"

Poate sunt putin cam copilaresti, poate prea pentru fete, dar oricum nu putem nega ca sunt complet altceva. Ceva nou, ceva inedit care sa-si gaseasca un locusor la noi in locuinte si nu doar pentru decor, ci cu un scop util. Mergeti, cercetati si ne spuneti si noua ce v-a atras privirea.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera