438HALL – Art Bazaar

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

438HALL – Art Bazaar este, asa cum va dati seama si din nume, un magazine de arta, pe care-l gasiti pe Lascar Catargiu, la numarul 16, deschis de dimineata pana seara (chiar si dupa ora 23:00).

438HALL – Art Bazaar este un fel de galerie nonconformista la demisolul frumos aranjat al unui bloc, cu podeaua stropita cu vopsea si peretii plini de lucrari a 20 de artisti tineri. Iar cei 20 sunt doar inceput, pentru ca oricare artist care vrea sa-si expuna lucrarile o poate face.

438HALL 438HALL

438HALL isi propune sa promoveze noile valori ale artei autohtone, artisti care sunt mai mult sau mai putin la inceput de drum. Tot ce trebuie sa faca acestia este sa dea o fuga pana la galerie, sa vada spatiul si sa aduca lucrarile care cred ei ca se vor vinde. Atentie! Lucrarile expuse trebuie sa aiba un cost sub 500 de euro.

Acum sa vorbim un pic si despre magazin in sine. Cum spuneam, lucrarile sunt expuse pe toti peretii demisolului. Multe culori si multe produse, de la tablouri la tenesi/pantofi pictati, de la tricouri personalizate pana la niste jucarii mici din hartie. Si daca tot am zis de tenesii pictati, puteti sa duceti o pereche de incaltaminte iar unul dintre artisti o va personalize pentru voi.

438HALL 438HALL 438HALL 438HALL

Cand am trecut noi pe la 438HALL – Art Bazaar, am nimerit chiar in timpul unei sedinte foto al carei model era un tenes de la Converse. Artistii de la 438HALL au primit cererea de personalizare a pantofului chiar de la firma producatoare.

Preturile sunt pentru toate buzunarele. Cum spuneam si mai sus, cel mai mult ati putea plati pentru o lucrare 500 de euro. Din cate am vazut, cele mai ieftine produse costau 15 lei – niste minitablouri.

438HALL 438HALL

In plus, pe langa arta, daca treceti seara pe la 438HALL joia sau vinerea, puteti sa vizionati scurt-metraje in aer liber si sa beti o limonada facuta in casa.

Noua ne-a placut 438HALL – Art Bazaar si ii felicitam pe cei care l-au facut pentru ideea lor de a promova tinerii artisti. Nu sunt multi oameni care fac asta fara sa caute un profit.

Cel mai bine ar fi sa treceti chiar voi pe-acolo. Chiar daca nu va cumparati nimic (desi noua ne-a fost destul de greu sa plecam cu mana goala) cu siguranta o sa va placa ce o sa vedeti. Si la iesire nu uitati sa luati o carte de vizita. Sau mai multe, pentru ca pe cartile de vizita sunt prezentati artistii.

Vezi mai multe poze de la 438HALL – Art Bazaar
 

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera