Sf. Sava - noua campioana la baschet feminin a Cupei 1

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Sala Giulesti s-a umplut aseara de energia si emotiile micilor sportivi calificati in finalele Cupei 1 dupa un traseu lung, la sfarsitul caruia au ramas doar cei mai buni. Prima finala la baschet s-a disputat intre fetele de la Sf Sava si I.L. Caragiale, fiind mai degraba un joc incrancenat, cu ratari mari de ambele parti, din care echipa Sf. Sava a iesit castigatoarea cu scorul de 22 la 17.

Sava vs Caragiale Sava vs Caragiale

Sava reuseste sa deschida scorul prin Sabina Popescu din aruncare libera, conducand cu 1-0. Startul cam lent a tinut pe tabela un scor mic, 5-3 pentru Sava in primul sfert. Meciul s-a incins apoi, cu Sava in atac prin cea mai buna jucatoarea a lor, Sabina Popescu reusind sa duca echipa in fata cu 9-3. In cel de-al doilea sfert fetele de la Caragiale au ratat incredibil de mult, fie din greseli personale, fie fiindca n-au putut sparge zidul "negru" al celor de la Sava. Cert este ca n-au reusit niciun cos in acest al doilea sfert.

A treia repriza incepe mai bine pentru Caragiale, sfaturile antrenorului au dat roade si fetele inscriu consecutiv 2 cosuri, iar Andrada Popescu aduce egalarea pentru Caragiale. Fara Sabina Popescu pe teren, Sava reuseste totusi sa revina in avantaj printr-un cos reusit de Patricia Toflan. In ultimul sfert extrem de disputat, Caragiale inscrie, dar Sava recupereaza si chiar revine la carma jocului printr-un prim cos de 3 puncte reusit de jucatoarea Mihaela Neagu. Scorul 16-13 pentru Sava si orice se poate intampla pana la fluierul final.

Sava vs Caragiale Sava vs Caragiale

Caragiale se aproapie la doar un singur punct, dar din nou, un cos de 3 puncte inscris de Francesca Despa distanteaza Sava la 19-15 cu doar 2 minute inainte de final. Publicul sustinator simte cel mai bine emotiile din teren. Abia acum jocul devine incitant, Caragiale recupereaza si se afla acum la 2 puncte de Sava, ultimele 20 de secunde pentru a hotari campioana.

Sava vs Caragiale Sava vs Caragiale

Degeaba a continuat sa spere echipa din Caragiale, Francesca Despa le-a taiat aripile reusind un cos cu 10 secunde inainte de final si transformand si o aruncare libera. Scor final 22 la 17, iar fetele din Sava sarbatoresc victoria dansand pe teren. Desi un joc putin lent, meciul a fost muncit si pasiunea s-a vazut de ambele parti. Mai buna, echipa de fete din Sava a devenit noua campioana a Cupei 1 la baschet, liceu.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera