Premierea campionilor Cupei 1- 2009

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Campionii Cupei 1 din 2009 si-au primit premiile in cadrul Galei organizate la Hotel Radisson, pe 14 mai. Gazdele evenimentului Jojo si Toni Grecu au creat o atmosfera festiva, ministrul comediei indulcind publicul cu diverse glume, in timp ce blonda miniona a cam fortat nota cu aluzii sexuale inocente referitoare la pustii de a 12-a, ceea ce n-a putut decat sa-i bucure pe adolescentii din sala.

 Cupa 1 - premiere Cupa 1 - premiere

Gala a debutat cu dansul majoretelor de la Asesoft Ploiesti care le-a facut sa zambeasca si pe vedetele din primul rand, comentatorul sportiv Cristian Topescu si primarul sectorului 1, Andrei Chiliman. Acesta din urma a tinut un discurs prin care a subliniat importanta sportului in viata tinerilor, dar si a restului populatiei. Chiliman i-a felicitat pe cei aproape 400 de elevi castigatori, precum si pe ceilalti participanti ai Cupei 1.

Cupa 1 - premiere Cupa 1 - premiere

Primii premiati au fost castigatorii competitiei de handbal feminin si masculin, urmati de campioanele la volei, care insa nu s-au prezentat la Gala, fiind implicate intr-o alta competitie sportiva la acea ora.

Pe scena au urcat apoi membrii trupei Trouble, incantand printr-un streetdance sincronizat si original. Primarul Chiliman a continuat premierea castigatorilor la sport individual -  atletism si inot - intre cele doua strecurandu-se un moment artistic oferit de Laser Maxx. Ca pustii din sala sa nu se plictiseasca a fost adus Alex, unul dintre invitatii care a starnit multe aplauze, un tanar ce a impresionat prin jongleriile cu mingea. Imediat a urmat un mini-concurs care i-a adus pe scena pe doi dintre cei mai buni jongleri din sala gata sa-i dea pe spate colegii cu dexteritatea lor.

Cupa 1 - premiere Cupa 1 - premiere

Momentul a anticipat premierea la fotbal, facuta de Cristian Topescu, urmata de ultimul sport din competitia Cupa 1 - baschetul. Invitatul special Marian Araru, baschetbalist la Asesoft Ploiesti, le-a inmanat diplomele si medalile tinerilor castigatori, provocandu-l la un duel pe cel mai inalt elev din sala, Leo, cel pe care Jojo ar fi vrut sa-l ia acasa.

Cupa 1 - premiere Cupa 1 - premiere

Antrenorii-profesori prezenti si ei pe scena alaturi de elevii lor s-au aratat profund emotionati, dar si impresionati de copiii cu care au muncit pentru a urca pe podium. Jojo a mai scos cateva perle pana la sfarsitul galei, asa ca am aflat cum a jucat in echipa de baschet de liceu pe postul de pivot, si ca ar fi dorit sa fie pilier la rugbi (cunoscatorii stiu rolul pilier-ului).

Cupa 1 - premiere Cupa 1 - premiere

Momentele artistice impletite cu emotiile castigatorilor, mandria antrenorilor si prezenta unor personalitati model pentru tineri din cadrul galei s-au incheiat cu premierea Miss Cupa1 si un foc de artificii, in aplauzele euforice ale galeriilor liceelor castigatoare. Cea de-a opta editie a Cupei 1 a reusit sa atraga noi generatii de elevi iubitori de sport care promit sa nu uite importanta activitatii fizice nici dupa absolvirea liceului.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera