Neculce invinge Caragiale si castiga finala Cupei 1 la baschet masculin

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Finala de baschet baieti le-a adus pe teren pe cele mai bune echipe ale ultimilor ani: Neculce si Caragiale. Dornici de victorie s-au aratat mai mult baietii profesorului Stoica, astfel ca dupa ce Caragiale a deschis scorul, Neculce preia conducerea cu un prim cos de trei puncte. Inca din startul jocului, baietii din Neculce au dominat intreaga partida cu cosuri spectaculoase de 3 puncte si capace care au ridicat sala in picioare. 

Caragiale vs Neculce Caragiale vs Neculce

Dupa 8 minute de joc Neculce conducea cu 13 la 2 si putin mai tarziu, in aplauzele galeriei foarte active, Adrian Kovacs reuseste al doilea cos de 3 puncte. Scor: 16 -4 pentru portocalii. Desi vedeta celor de la Caragiale a fost aruncata in joc pentru a reduce din handicap, Dragos Coman nu a putut face prea multe in fata unor baieti foarte decisi sa-si revendice victoria. Cel de-al doilea sfert se incheie cu scorul de 22 la 9 in favoarea lui Neculce.

Caragiale vs Neculce Caragiale vs Neculce

Kovacs reuseste un alt cos de trei puncte, si-i ofera lui Neculce un avantaj de 15 puncte fata de Caragiale: 25-10. In sfertul decisiv s-a intrat cu scorul de 28-14 si Caragiale incepe hotarat cu doua cosuri consecutive, anulate insa de acelasi Kovacs care aduce scorul la 36-21 si isi innebuneste fanele din tribuna.

 Caragiale vs Neculce Caragiale vs Neculce

Nici chinezul Jian Xiao nu-si mai poate salva echipa. Caragiale a fost condusa pe tot parcursul meciului la o diferenta considerabila de niste baieti agresivi si talentati ca cei din Neculce. La finalul unui meci disputat si incitant, Cara se vede infranta cu 41 la 26 de Neculce, dupa ce pe final, Kovacs isi confirma statutul de cel mai bun jucator al meciului, reusind al 5-lea cos de 3 puncte.

 Caragiale vs Neculce   Caragiale vs Neculce

Jucatorii portocalii au oferit si cateva momente de show la sfarsitul meciului, unii dintre ei prabusindu-se osteniti, dar fericiti in mijlocul terenului. Cu recuperari excelente, un marcaj om la om foarte bun si reusite de 3 puncte care au facut diferenta, Neculce se impune categoric si devine campioana Cupei 1 la baschet masculin, liceu.

Mai multe pe cupa1.ro2 comentarii

Neculce invinge Caragiale si castiga finala Cupei 1 la baschet masculin
anonim
#1 -

persoana covacs:-J penaluuu

deci loooooooooooool si iara looooooooooooooooool prin kestia asta a ajuns covacs vedeta"smeker":-J penal baietelu asta..penaaal:-J datii macar niste steroizi sa mai creasc 5 cm ca altfel nare seanse la alta cupa......

Neculce invinge Caragiale si castiga finala Cupei 1 la baschet masculin
anonim
#2 -

un ratat

item anonim de mai sus

JET !

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera